Aterizare de urgenţă la Timişoara. Unui copil i s-a făcut rău | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Aterizare de urgenţă la Timişoara. Unui copil i s-a făcut rău

Aterizare de urgenţă la Timişoara. Unui copil i s-a făcut rău

scris de D.S.S.
1 afisari

Un avion pe ruta Bucureşti-Barcelona a aterizat de urgenţă, joi seară, pe Aeroportul Internaţional Timişoara, după ce un copil care se afla în aeronavă a avut probleme medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, pilotul avionului aparţinând companiei Wizzair a cerut permisiunea turnului de control să aterizeze, deoarece un copil care se afla în avion avea probleme medicale.

Totodată, pilotul a cerut prezenţa unei ambulanţe pe aeroport. Avionul a aterizat la ora 18.48 în condiţii de siguranţă. „Este vorba de o cursă Otopeni-Barcelona. Pilotul a solicitat aterizarea la Timişoara în urma unei urgenţe medicale. Aeronava a aterizat în condiţii de siguranţă, la ora 18.48, o ambulanţă a venit de urgenţă pentru a acorda primul ajutor„, a spus Nicoleta Trifan. Potrivit acesteia, medicii de pe ambulanţă şi doctorul din aeroport urmează să decidă dacă este nevoie de transportarea copilului la spital sau are nevoie doar de îngrijiri. De asemenea, pilotul va decide dacă îşi va continua drumul cu sau fără pasager.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult