Au bătut un poliţist cu bâtele şi au fost prinşi | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Au bătut un poliţist cu bâtele şi au fost prinşi

Au bătut un poliţist cu bâtele şi au fost prinşi

scris de P.C.R.
3 afisari

Zece percheziţii domiciliare pentru punerea în aplicare a 12 mandate de aducere au fost efectuate duminică dimineaţa în sectorul 1 al Capitalei, după ce un poliţist din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 Poliţie a fost agresat.

Perchezitii la Oil Terminal Constanta

Au bătut un poliţist cu bâtele şi au fost prinşi

La percheziţii, poliţiştii au reuşit identificarea a cinci persoane, principalii suspecţi ai săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe, săvârşite asupra unui poliţist de la Secţia 5 Poliţie. La domiciliile suspecţilor, poliţiştii au găsit şi ridicat mai multe arme albe (săbii, bâte, cuţite, topoare etc.). Cei cinci suspecţi au fost conduşi pentru audieri la sediul Secţiei 5 Poliţie, au primit ordonanţe de reţinere şi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi loviri sau alte violenţe.
Vineri seara, poliţistul, aflat în timpul liber, în timp ce se întorcea acasă, a fost recunoscut de un bărbat – autor al unei infracţiuni într-un dosar penal pe care acesta îl instrumentează. Aflat vizibil în stare de ebrietate, bărbatul, care era însoţit de alte patru persoane, a devenit violent în comportament şi în limbaj, adresând injurii, invective şi ameninţări poliţistului. Deoarece poliţistul nu a dat curs provocărilor şi a dorit să-şi continue deplasarea, grupul de indivizi l-a imobilizat şi l-a lovit pe acesta cu bâte şi cu sticle sparte, după care au fugit de la locul faptei, se precizează în comunicatul DGPMB.
Poliţistul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, având contuzii la nivelul capului, mâinilor şi toracelui. Starea de sănătate a poliţistului este în acest moment bună, nefiind necesară internarea.

3 comentarii

Mariana 23-09-2012 - 15:12

Daca nu se iau masuri ferme impotriva acestor brute astfel de acte de maxima violenta se vor extinde in toata tara acolo unde sunt persoane fara munca sau venitui si care traiesc di furt, santaje si talharii.Sa se faca publice masurile luate impotriva acestor animale (nu pot fi numiti oameni aceste brute). Politia trebuie sa-si castige respectul si prin masurile luate impotriva infractorilor.

digital 23-09-2012 - 16:04

poliția română,este în proporție de peste 70% coruptă și în legături directe și indirecte cu rețele întregi de trafic,de tip mafiot!
vreo 15% se ascund în spatele politicienilor cu care practică un trafic de influență,partinic și aducător de funcții noilor potentați din sistemul polițienesc!
mai rămân vreo 15% naivi,alții paraleli cu această meserie și într-adevăr și câțiva oameni dedicați profesiei,dar care vor ieși curând,expulzați fiind de ”system”,care nu-i poate …”integra”,chipurile”
excepțiile,care sunt,într-adevăr,întăresc regula!
să trăiți bine!

mog 24-09-2012 - 13:58

dc nu fac asa ceva si in alta tara din Europa . nu mai spun de S.U.A.

tare as dori sa se introduca pedeapsa cu moartea . cati bani am scuti …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult