Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Au fost eliberati romanii arestati in Bulgaria

Au fost eliberati romanii arestati in Bulgaria

scris de Ziua Veche
0 afisari

Directorul Rompetrol Bulgaria, Sorin Octavian Nichita, si un alt roman, Ionut Panzaru, arestati si acuzati de vatamare si obstructionarea activitatii agentilor de politie in urma unui scandal in Bulgaria, au fost eliberati, dupa ce o instanta bulgara a decis ridicarea masurii luate impotriva lor, relateaza Mediafax.Consulul Romaniei la Sofia, Marius Dilof, a declarat, luni seara agentiei MEDIAFAX ca cei doi romani arestati sambata seara pentru 72 de ore vor fi pusi imediat in libertate si ca asupra lor nu mai exista nicio masura de interdictie.
” Cei doi au fost pusi in libertate. in cazul lor a fost anulata inclusiv masura de retinere pentru 72 de ore „, a declarat Dilof, adaugand ca masura eliberarii este executorie de indata. Potrivit oficialului roman, Nichita va trebui sa plateasca o garantie de 5.000 de leva, reprezentand aproximativ 2.600 de euro, iar Panzaru suma de 3.000 de leva, adica aproape 1.600 de euro.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult