Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Au omorât un cioban ca să fure trei oi

Au omorât un cioban ca să fure trei oi

scris de D.P.
11 afisari

Zece persoane au fost reţinute pentru audieri, după ce acum două zile o stână a fost atacată de mai mulţi oameni şi un cioban a murit în urma loviturilor primite.
Mai multe percheziţii au fost efectuate, miercuri, pe raza comunelor dâmboviţene Mogoşani şi Mătăsaru. ”Lucrători din cadrul Poliţiei oraşului Găeşti, cu sprijinul celor de la Serviciile de Investigaţii Criminale, Intervenţie Rapidă, specialişti criminalişti şi militari jandarmi, au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza localităţilor Mogoşani şi Mătăsaru. Zece persoane”au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri, se arată într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa, citat de Agerpres.
Luni seara, lucrătorii Poliţiei oraşului Găeşti au fost sesizaţi, prin apel la 112, de un cioban care anunţa că mai multe persoane încearcă să fure din oile pe care le păzea. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că ciobanii de la o stână din zona Mătăsaru au fost atacaţi de mai multe persoane. Ciobanii au fost bătuţi, li s-au furat trei oi şi mai mulţi bani.
Unul dintre ciobani, P. I., de 45 de ani, a ajuns la spital în urma loviturilor primite, iar miercuri a decedat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor deosebit de grav.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult