Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Au reţinut aproape 300 de permise într-o singură zi

Au reţinut aproape 300 de permise într-o singură zi

scris de M.A.
3 afisari

Aproximativ 300 de permise de conducere au fost reţinute de poliţiştii rutieri şi au fost aplicate 2.200 de sancţiuni contravenţionale, în timpul unei acţiuni desfăşurată vineri în mai multe judeţe din ţară.

Politie rutiera (foto vestic.ro)

Politie rutiera (foto vestic.ro)

Scopul acţiunii a fost reducerea numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere pe fondul neacordării priorităţii de trecere a pietonilor.

Potrivit IGPR, la data de 5 august, serviciile rutiere din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Argeş, Bihor, Brăila, Braşov, Constanţa, Covasna, Dîmboviţa, Dolj, Galaţi, Gorj, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Sălaj, Sibiu, Suceava, Timiş şi Tulcea, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au desfăşurat o acţiune pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă normele rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a drumului public prin locurile special amenajate şi semnalizate.

Astfel, în timpul acţiunii desfăşurate, au fost aplicate 2.223 sancţiuni contravenţionale şi au fost reţinute 287 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru nerespectarea normelor rutiere privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS