Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Aurelian Soric, audiat la sediul IPJ Neamt

Aurelian Soric, audiat la sediul IPJ Neamt

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Secretarul de stat în MAI Ioan Dascălu a declarat, marţi, că fostul şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ Aurelian Şoric a fost audiat de membrii corpului de control al MAI la sediul IPJ.


Întrebat dacă Aurelian Şoric a venit la audieri la Comisia de disciplină, şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, Ioan Dascălu, a spus, potrivit Mediafax, că procedura cercetării prealabile a fostului şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Neamţ este în plină desfăşurare.. „Există cadre ale corpului de control ale ministrului care desfăşoară această activitate şi care s-au deplasat la sediul IPJ Neamţ, unde l-au audiat pe domnul Şoric”, a declarat Dascălu, la finalul discuţiilor cu senatorii din Comisia de apărare, ordine şi siguranţă naţională, la care a participat şi ministrul Administraţiei şi Internelor. 

Aurelian Şoric este cercetat disciplinar la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi trebuia să fie audiat în 2 decembrie. Şeful IPJ Neamţ, Dorel Manole, declara atunci că Şoric l-a anunţat că nu poate ajunge la Bucureşti pentru a fi audiat în Consiliul Superior pentru Disciplină întrucât trebuie să facă un control cardiologic la Iaşi. Surse din IPJ Neamţ declarau, în 3 decembrie, că Aurelian Şoric este în concediu medical până în 6 decembrie. Potrivit surselor citate, Şoric ar avea probleme cu spatele şi reumatism.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult