Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Aurelian Soric este în concediu medical – are reumatism si probleme cu spatele

Aurelian Soric este în concediu medical – are reumatism si probleme cu spatele

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ comisarul-şef Aurelian Vasea Şoric este în concediu medical până luni, când ar urma să revină la serviciu, transmite Mediafax, citând surse din cadrul Poliţiei Neamţ.


Ofiţerul, care este cercetat de Consiliul Superior al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), s-a prezentat la serviciu şi a depus documentaţia medicală prin care justifica o internare de o zi la un spital ieşean şi prin care, de asemenea, solicita trei zile de concediu medical. Potrivit unor surse din Poliţie, comisarul-şef Şoric ar avea probleme cu spatele şi reumatism. Astfel, Şoric se află în prezent în concediu medical, dar luni fostul comandant al IJP Neamţ va reveni la muncă.

Fiind pus la dispoziţie, ofiţerului îi vor fi stabilite sarcini de la conducerea centrală a Poliţiei Române, aşteptând, în acest timp, să fie reprogramat pentru audierea la IGPR. Comandantul Poliţiei Neamţ, comisarul-şef Dorel Manole, a declarat, vineri, că Şoric l-a anunţat joi dimineaţă că nu poate ajunge la Bucureşti pentru audieri întrucât trebuie să facă un control cardiologic la Iaşi. „Conform legii, i-am acordat această derogare. Dumnealui s-a dus la control, a fost o zi internat la Iaşi, iar acum a fost externat. Urmează ca procedura de cercetare să fie continuată, conform legii. Dacă dumnealui are grave probleme de sănătate şi ne va solicita un concediu medical, vom respecta legea şi i-l vom acorda. Apoi vom acţiona tot conform procedurilor legale”, a declarat comisarul-şef Dorel Manole.

6 comentarii

bog 30-05-2010 - 08:37

domnu ziarist ceea ce nu intelegi tu este ca, si daca s-ar da toti bugetarii afara, cum in interiorul tau iti doresti cu ardoare, tot ar merge prost treaba in tara asta. vina pentru ce se intampla nu e a bugetarilor marunti ci a mafiei politice din functiile cheie, care a orientat tara spre dezastru prin lipsa de viziune. de exemplu in domeniul economic am devenit o tara de consumatori, fara capital romanesc, si la cheremul marilor companii transnationale. dc tu nu intelegi niste chestii mai profunde o sa continui sa te razboiesti ca tampitul cu mici bugetari. de altfel in urmatoarele luni se va vedea ca si micii astia bugetari erau buni, pentru ca reducerea drastica a consumului datorata reducerii veniturilor si a bugetarilor, va duce la o scadere economica de cel putin 10%. Si vom vedea ca economiile de venituri care se doreau sunt o iluzie, intrucat mai putine venituri, duc la mai putine impozite, si prin urmare la scaderea veniturilor bugetare iar economia nu se va realiza. dc. tu gandeste putin intelege ca veniturile bugetare nu inseamna ca exista o camera cu bani care se pun dupa ce se voteaza bugetul ci acestea se constituie pe parcursul anului din taxele si impozitele colectate. deci aceste reduceri bugetare vor duce de fapt la o crestere a deficitului bugetar baiete, iar tu s-ar putea sa nu-ti mai primesti salariul de la patron.

M_D_L 30-05-2010 - 09:47

Eu nu cred !

Sunt de acord cu ca aparatul birocratic este supradimensionat, mai ales prin ministere, primarii, jadarmerie, agentii, dar trebuie sa analizezi si cauzele care au dus la aceasta situatie.
De ce nu spui nimic de faptul ca acesti salariati si-au gasit un refugiu in sectorul bugetar, din momentul in care majoritatea fabricilor si institutelor de cercetare au fost desfiintate ? De ce nu zici nimic si despre faptul ca se intra la facultate cu buletinul, fara cunostintele minime necesare pentru a continua studiile ? Crezi ca este normal sa timem prin facultati trei sferturi de milion de studenti, care in proportie de 90% au pierdut contactul cu cartea si invatarea inca din gimnaziu, dar sunt promovati fara sa stie nimic numai pentru ca nu sunt locuri de munca ?
Daca ati casunat sa-i dati afara pe bugetari si sa-i puneti la munca, atunci creati-le locuri de munca in alte sectoare, ca doar nu o sa-i lasati sa moara de foame, sau sa va tina calea noaptea si sa va ia gatul pentru cativa lei.
Mai nea Caisa, daca tot te-ai apucat sa zgarmi in rahat, atunci fa-o ca lumea, pana la capat. Ia la rand tot ce nu merge bine in tara asta si despica firul in patru, fa o radiografie completa a mizeriei din tara si propune si cateva solutii de redresare. Asta daca ai curaj si daca te duce bibilica.
Cu articole din astea, scrise la comanda politica, n-ai sa ajungi departe.

M_D_L 30-05-2010 - 09:51

Traiasca militienii si clasa politica, traiasca ziaristii lingai, traiasca Basescu si famelia lui, traiasca tanti Elena (ca e buna !), traiasca smecherii si toti cei care au tras tepe Romaniei !

M_D_L 30-05-2010 - 10:08

Nu pot sa va descriu ce scarba imi fac asa-zisii patroni care apar la televizor si se vaieta ca din cauza bugetarilor nu le merge lor bine. De parca ei n-ar fi in proportie de 90% tot niste bugetari, dar unii speciali, care nu fac altceva decat sa tapeasca statul cu tot felul de lucrari sau servicii platite la pret de N ori mai mare decat ar fi normal. Cum va explicati faptul ca la facultatea la care lucrez eu s-au cumparat (pe timpul lui Tariceanu) osciloscoape la pretul de 3500 RON, asta dupa licitatie, cand in magazinul Metrafo din Oradea erau (cu adaosul comercial si TVA) la pretul de 2100 RON ? Patronii astia care s-au prezentat la licitatie nu sunt ei tot niste bugetari, dar unii de lux, cu vile si masini scumpe ? Produc ei ceva care sa se exporte si sa aduca valuta in tara ? Nu sunt ei niste consumatori de valuta, cea adusa de capsunari si alti romani care lucreaza in strainatate ?
Sau miile de firme care se tin de specula, in diverse forme, care nu creeaza nimic, au ele dreptul sa ridice vocea la bugetari ?
Rahatul este atat de mare incat nu putem iesi din el decat prin masuri extreme, prin schimbarea totala a regimului politic, prin resetarea a tot ce s-a dezvoltat parazitar peste cadavrul Romaniei.

M_D_L 30-05-2010 - 10:20

…, pentru ca acolo sunt trantorii cei grasi si cu salarii imense, care taie frunze la caini.

Romania Jefuita 30-05-2010 - 17:07

Ca sa vedeti ce a fost si ce ne asteapta cu adevarat, analizati sumele de pe http://www.porcisme.ro. E ceva de groaza! Scorul se actualizeaza zilnic.
http://www.porcisme.ro

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult