Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Autocar din România, accident în Germania: 11 persoane, rănite

Autocar din România, accident în Germania: 11 persoane, rănite

scris de C.F.V.
13 afisari

Unsprezece persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind în stare gravă, în urma răsturnării unui autocar înregistrat în România în localitatea Feucht din Germania, relatează duminică Bild.

accident autocar romania n germania ranitiPotrivit poliției, la primele ore ale zilei de duminică, autocarul înregistrat în România s-a răsturnat într-o curbă, cel mai probabil din cauza vitezei și a șoselei umede.

Unsprezece persoane au fost rănite în accident, doi bărbați și o femeie fiind în stare gravă. Printre ceilalți opt răniți se numără și doi copii, de opt și, respectiv, doi ani.

Persoanele rănite au fost transportate la cele mai apropiate spitale. Numeroase echipe de intervenție au sosit la locul accidentului.

Doi dintre cei 11 pasageri ai unui autocar care s-a răsturnat, duminică dimineață, în Germania sunt români, restul fiind cetățeni ai Republicii Moldova, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe.

Identitatea pasagerilor a fost stabilită de Poliția germană, pe baza documentelor de călătorie aflate în posesia acestora.

Cei doi cetățeni români au suferit leziuni superficiale și au fost internați într-o clinică din Nurnberg. Ceilalți nouă pasageri au fost răniți în accident și au fost internați în spitale din apropiere, trei dintre aceștia în stare gravă.

Autocarul care s-a răsturnat în afara carosabilului, pe o șosea din apropierea localității Reuth din sudul Germaniei, aparținea unei firme de transport înregistrate în România. Conform constatărilor Poliției locale, accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive cu care autocarul a intrat într-o curbă, carosabilul fiind umed, precizează MAE.

Oficiul consular român de la Munchen menține legătura cu autoritățile germane și este pregătit să asigure asistență consulară, în limitele competențelor legale, arată MAE.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult