Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Autorul crimei din Biserică a fost prins. Vezi cine e

Autorul crimei din Biserică a fost prins. Vezi cine e

scris de C.P.
6 afisari

Autorul crimei din Biserica este Florentin Puşcoiu (30 ani), din Focşani. Criminalul preotului Tudor Marin de la Biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’ din municipiul Focşani a fost identificat de poliţişti, sâmbătă seară, fiind reţinut la el în apartament.

Autorul crimei din Biserică a fost prins. Vezi cine e

Criminalul a povestit anchetatorilor faptul că sâmbătă dimineaţă a mers la preotul Tudor Marin cu nişte versete din Biblie şi i-a cerut acestuia să i le explice. Nemulţumit de răspunsul primit criminalul l-a lovit pe preot cu un cuţit în cap şi abdomen. Anchetatorii încearcă să afle şi ce i s-a întâmplat tânărului în Italia, întrucât se pare că şi-a schimbat foarte mult comportamentul, de la întoarcerea în ţară.

În ultimul timp, tânărul şi-a făcut rost de mai multe cărţi de religie şi pentru că nu a găsit răspunsurile dorite, a mers la preoţi. Tânărul nu este în relaţii bune nici cu familia, zilele trecute el ameninţându-şi mama cu un cuţit. Florentin Puşcoiul şi-a recunoscut fapta şi a declarat că o regretă.
Duminică dimineaţă autorul crimei a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei. Florentin Puşcoiu a mai fost cercetat, în luna noiembrie a anului trecut, pentru port de cuţit în spaţii publice. Preotul paroh de la Biserica ‘Sfântul Ioan Botezătorul’, Tudor Marin, a fost înjunghiat mortal sâmbătă dimineaţă în biserica în care slujea şi a decedat ca urmare a plăgii suferite.
Citeşte si Crima din Biserică. Criminalişti din Bucureşti merg la Focşani

1 comentariu

geek-a-contra 17-06-2012 - 17:59

„Autorul crimei din Biserică a fost prins. Vezi cine e” da’ de ce sa vad? mai degrab’ as vrea sa vad semnul de punctuatie cu care (nu) se termina titlul….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult