Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Averea lui Adi Minune pe urma celei a lui DIP

Averea lui Adi Minune pe urma celei a lui DIP

scris de A.B.
2 afisari

Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a clasat cauza legată de sesizarea făcută de inspectorii de integritate privind averea lui Adrian Simionescu, însă Agenţia Naţională de Integritate va contesta decizia.

adrian-minune-cercetat-de-anaf-ani“Vom contesta decizia privind averea lui Adi Minune. În baza precedentului creat în cazul Dan Ioan Popescu, vom ataca în contencios administrativ decizia Comisiei de Cercetare a averilor şi sperăm ca justiţia să confirme raportul nostru conform căruia fostul consilier local nu poate justifica provenienţa unor bunuri şi sume de bani în valoare totală de peste o sută de mii de euro”, au declarat, joi, pentru Mediafax, reprezentanţii instituţiei.

Comisia de Cercetare de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti a clasat cauza legată de sesizarea făcută de inspectorii de integritate privind averea lui Adrian Simionescu, cunoscut sub numele de Adi Minune.

Comisia de Cercetare a luat această hotărâre după ce a analizat actele şi documentele depuse la dosar, atât de către inspectorii de integritate, cât şi de către Adi Minune.

Ultimele documente au fost depuse de Simionescu în 6 iulie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult