Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE 12.36.Avion prăbuşit la Băneşti. Pilotul carbonizat

UPDATE 12.36.Avion prăbuşit la Băneşti. Pilotul carbonizat

scris de C.F.V.
3 afisari

UPDATE 12,36. Directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Mădălin Ipatie, a declarat, pentru Agerpres, că la faţa locului s-a deplasat un echipaj al SAJ, medicii constatând faptul că pilotul era carbonizat.
La faţa locului se află şi trei echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, incendiul fiind lichidat, iar lucrătorii ISU asigurând zona.  Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în acest caz a fost deschisă o anchetă care va fi desfăşurată sub coordonarea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

——————————-

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit, duminică, pe aerodromul din localitatea prahoveană Băneşti.

Avion prăbuşit la Băneşti - Agerpres

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, pilotul era singurul membru al echipajului şi, din primele date, nu se ştie cu exactitate dacă acesta a supravieţuit în urma impactului cu solul. Spre locul accidentului se îndreaptă trei echipaje ale ISU şi ambulanţe.
Pe aerodromul Băneşti se desfăşoară, în acest week-end, prima ediţie a evenimentului aviatic Băneşti Fly-In, dedicat piloţilor şi pasionaţilor de aviaţie din România. A

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult