Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Avion prăbuşit la Braşov

Avion prăbuşit la Braşov

scris de D.S.S.
1 afisari

Un avion de dimensiuni mici a aterizat de urgenţă pe un câmp din Braşov .

Avion prabusit la Brasov

Avionul care venea de la Sibiu a  aterizat forţat în apropiere de localitatea Vlădeni. Aparatul de zbor a aterizat la 200 de metri de DN1. Pilotul a reuşit să iasă singur din avion. Un echipaj SMURD şi de descarcerare s-a deplasat la faţa locului. În avion era doar pilotul şi niciun pasager.

Un pilot a încercat să aterizeze forţat dar s-a răsturnat în jurul orei 20:30, la 5 km de comuna Vlădeni şi la 30 de km de municipiul Braşov. Pilotul a supravieţuit. Două echipaje SMURD şi un echipaj de descarcerare se află la faţa locului. Medicii îi acordă pilotului îngrijiri medicale.

Un şofer care se afla pe DN1 a sunat la 112 când a văzut avionul răsturnat pe câmp. Pilotul era singur în avion.

„La ora 20:30 am fost informaţi de un participant la trafic de un avion prăbuşit pe câmp. Pilotul este conştient, dar este în stare de şoc. I se oferă îngrijiri medicale„, a declarat Cirpian Sfreja, de la ISU Braşov.

Prefectul judeţului, Ion Gonţea, a declarat pentru AGERPRES că incidentul a fost semnalat de un şofer care circula pe DN1. ‘Din câte mi s-a transmis este vorba despre o singură persoană, cel mai probabil pilotul, care este uşor rănită. Un echipaj SMURD este la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor. Nefiind vorba despre persoane decedate nu cred că se vor face cercetări, în această seară, la faţa locului, având în vedere că s-a lăsat întunericul’, a spus prefectul.

Şeful ISU Braşov, Stelian Rechiţean, a declarat pentru AGERPRES că este vorba despre un avion privat de mici dimensiuni, cu pilotul la bord, care a aterizat de urgenţă între cele două localităţi.

‘Pilotul este în viaţă, este rănit dar nu grav şi este în stare de şoc. Va fi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, a adăugat Rechiţean menţionând că, încă, nu sunt alte amănunte despre incident.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult