Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Avram Iancu, răzbunat de “Romanian National Security”

Avram Iancu, răzbunat de “Romanian National Security”

scris de M.A.B.
4 afisari

Mai multe siteuri ale unor publicaţii din Ungaria – printre care budapesttimes.hu si magyarhirlap.hu – au fost atacate duminică de hackerii români.

Avram Iancu, răzbunat de “Romanian National Security”

Avram Iancu, răzbunat de “Romanian National Security”

Grupul “Romanian National Security” a recţionat astfel la defăimarea lui Avram Iancu de către extremistul maghiar Csibi Barna. Csibi Barna a solicitat autorizaţie de la Primăria Miercurea Ciuc pentru o manifestare dedicată Zilei Maghiarilor de Pretutindeni, menită să aducă în atenţia locuitorilor din Miercurea Ciuc istoria evenimetelor din 1848-1849. El a luat un manechin purtând pe figură o poză a lui Avram Iancu, pe care „l-a condamnat” şi apoi l-a spânzurat.

Mesajul afisat de “Romanian National Security”

V-aţi înşelat crezând că la o palmă dată istoriei şi poporului Român (15.03.2011) noi vom întoarce şi celălalt obraz. Conştiinţa naţională ne obligă să luăm măsurile morale pentru ca Eroii Neamului Român să se odihnească în continuare în linişte. I-ati inviat din somnul lor cel vesnic pentru a-i defaima, le-ati profanat mormantul prin dezinformare, si i-ati “spanzurat” crezand in falsa razbunare. Acesta este raspunsul dat celor care au uitat ca maghiarii reprezinta o minoritate in Romania, celor care inca nu au realizat ca Mihai Eminescu este pretuit la rangul de simbol national, si celor care mai au curaj sa ne tina in propria tara prelegeri de pedeapsa si onoare cand noi inca nu ne-am vindecat durerea sufleteasca de la pierderea unui campion: Marian Cozma. Odihneasca-se in pace.

Nu vom uita şi nu vom ierta. Puneţi-ne răbdarea la încercare!

Dumnezeu sa fie milostiv cu sufletele voastre. Asa patesc toti cei care gresesc impotriva natiunii romane“.

“…Nepricopsitii nu pot intelege

Ca nu-i Ardealul un tinut de robi,

El simte si vorbeste romaneste

si nu asteapta legi de la neghiobi”

A doua scrisoare catre Avram Iancu

Adrian Paunescu

5 comentarii

Ciu Huhu 21-03-2011 - 16:22

Ungurilor ve-ti merge in Iad, in Lumea Cealalta, de Apoi, acolo ve-ti suge veznic pu..a lui Satana!

Ciu Huhu 21-03-2011 - 16:23

Vesnic, nu veznic!

Demo Kratzia 21-03-2011 - 17:40

Lasa ca vine NATO si-i elibereza daca iese conflict

Ciu Huhu 21-03-2011 - 22:04

Ii elibereaza din Iad? Hi hi hi hi hi hi…

manoliu valentin 22-03-2011 - 05:17

Cum se provoaca revolutiile?

Pardon, LOVITURILE DE STAT

Sau, RAZBOI DE SECESIUNE PLANETAR

1 ACTIUNI DE PROTEST LA AMBASADE pe toata planeta( vezi si impotriva Chinei pentru AUTONOMIE IN TIBET si sustinerea lui Dalai Lama) impotriva tarilor sau guvernulor TINTA, asa trezesc jidani de la B`nai B`rith si Opus Dei – PAPA VATICAN de la ONU comunitatea internationala, vine presa propaganda sionista CNN (Christiane Amanpour), BBC, Radio Europa Libera si altele si condamna guvernul tarii respective, pentru coruptie, saracie, foamete, voturi furate si altele, pentru a justifica ulterior interventia militara ONU, NATO in aceste tari, adica pentru a formula o REZOLUTIE ONU necesara si justificativa de atac militar, sa nu fie acuzati pentru crime de razboi.

2. PROTESTE de strada in tarile TINTA (Romania, Iugoslavia, Egypt, Libia, Tunisia si altele) cu ajutorul spionilor lor, sau mai nou pentru Romania DISIDENTI – DUMITRU MAZILU-Romania, ELBARADEI – Egypt, ori refugiati ai statelor TINTA pregatiti militar in numeroase tari din occident (vezi, Ungaria care a pregatit militar refugiati romani si maghiari sa atace Romania in 1989), sprijiniti de ambasadele straine (in Romania, Olanda a fost cea mai activa)acreditate in tarile TINTA, ambasade care sunt UNITATI MILITARE pe teren INAMIC si de propaganda sionista CNN -Christine Amanpour in decembrie 1989 filma in galeriile subterane al Bucurestiului, BBC, Radio Europa Libera si altele si incep atacul cu sticle indendiare.

3. Vin trupele militare straine imbracati in civil ori in uniforme militare ale tarilor TINTA cu arme cu luneta si cartuse vidia tip NATO si altele (vezi, Tunisia – militari suedezi imbracati in civil au fost prinsi in direct cu presa) si incep sa ucida cetateni nevinovati (asa, au fabricat in Iran in 2009 -Ingerul Iranian) care participa la proteste pentru a creste presiunea populatiei asupra guvernelor respective.

4.Daca guvernul TINTA nu pleaca, ONU, NATO, GRU-SOVIETIC bombardeaza tara TINTA( vezi Iugoslavia si Libia), pana isi ating scopul planificat, adica sa ajunga in institutiile statului TINTA si de acolo sa jefuiasca, distruga si sa extermine cetatenii tarilor TINTA, condamnarea conducatorilor statelor TINTA si confiscarea averilor sau conturilor ( vezi, conturile lui Ceausescu 12 miliarde de dolari si Mubarak 70 de miliarde de euro), tezaurului tarilor TINTA (Romania peste 200 de tone de AUR, Irak 2000 tone de AUR) si a resurselor energetice naturale, dezmembrarea tarilor TINTA in alte state mai mici (vezi, Iugoslavia si infiintarea statului Kosovo, urmeaza Romania si infiintarea Republicii Transilvania), iar in final sa le inrobeasca financiar cu ajutorul FMI si Banca Mondiala.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult