Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bacău: Un bărbat a decedat şi patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la Valea Seacă

Bacău: Un bărbat a decedat şi patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs la Valea Seacă

scris de C.F.V.
110 Afisari

O persoană a decedat şi patru au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, sâmbătă, pe DN2 – E85, în localitatea Valea Seacă, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău.

„În urma recunoaşterii, s-a constatat faptul că în accident sunt implicate două autoutilitare şi un autoturism. În urma coliziunii dintre acestea, au rezultat cinci victime, două dintre acestea fiind încarcerate. Din nefericire, pentru una dintre victimele încarcerate a fost declarat decesul de către echipajul medical prezent la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, sergentul major Ema Tereş.

Persoana care a murit era un bărbat de 42 de ani. Celelalte patru victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău.

Poliţiştii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind infracţiunile de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult