Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bagi haş, nu vrei să te laşi…

Bagi haş, nu vrei să te laşi…

scris de M.A.
14 afisari

Doi bucureşteni, lideri ai unei grupări infracţionale specializată în trafic internaţional de droguri, au fost reţinuţi, după ce au fost surprinşi având asupra lor 4,3 kg de haşiş.

Hasis

În ultimii trei ani, aceştia au cumpărat din Maroc, au transportat, au introdus în ţară şi au vândut peste 100 de kilograme de droguri. Potrivit Poliţiei Române, în urma investigaţiilor efectuate de poliţişti ai Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, sub coordonarea DIICOT Bucureşti, s-a reuşit destructurarea unei reţele internaţionale de trafic de droguri de risc care procura, transporta, introducea în România şi vindea către dealeri locali, cantităţi importante de haşiş. Reţeaua era coordonată de doi tineri, de 28, respectiv 33 de ani, din Bucureşti. Suspecţii au fost prinşi în flagrant, în noaptea de 24 spre 25 martie, în urma unei acţiuni organizate de ofiţeri antidrog pe traseul PloieştiBucureşti, în zona Piaţa Victoriei din Capitală. Aceştia transportau aproximativ 4,3 kilograme de haşiş, pe care reuşiseră recent să-l introducă în România. Investigaţiile anchetatorilor au scos în evidenţă faptul că, în ultimii trei ani, suspecţii au procurat din Maroc, au transportat, au introdus în ţară şi au vândut pe piaţa de consum peste 100 de kilograme de haşiş. În urma probatoriului, procurorul de caz i-a reţinut pe bază de ordonanţă, iar, în cursul zilei de vineri, urmează să fie prezentaţi magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru trafic internaţional de droguri de risc.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult