Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE – Băicoi: 26 de răniți într-un accident dintre un TIR și un microbuz

UPDATE – Băicoi: 26 de răniți într-un accident dintre un TIR și un microbuz

scris de C.F.V.
23 afisari

UPDATE – Un număr de 26 de persoane au fost rănite, marți seară, în accidentul dintre un TIR și un microbuz care a avut loc în localitatea prahoveană Băicoi, 19 dintre acestea fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență (SJU) din Ploiești.

accident baicoi 1Potrivit șefului Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, Nicolae Popescu, 19 persoane au fost duse cu ambulanțele la spital, cinci dintre ele fiind în stare gravă, două suferind amputații la nivelul membrelor.

De asemenea, alte șapte persoane care se aflau în microbuz și care au suferit răni ușoare au primit îngrijiri medicale la fața locului, refuzând transportul la spital, a precizat sursa citată.

UPDATE – Un număr de 12 persoane au fost rănite în accidentul care a avut loc marți seară în localitatea prahoveană Băicoi, patru dintre acestea fiind în stare gravă.

11 persoane au fost deja transportate cu ambulanțele la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, una aflându-se încă la locul evenimentului, unde se încearcă stabilizarea ei.

Un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un TIR a avut loc marți seară în localitatea prahoveană Băicoi, din primele informații de la fața locului rezultând că zece persoane ar fi rănite.

accident baicoiPotrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, la fața locului se intervine cu echipaje de descarcerare, întrucât unele persoane ar fi rămas blocate în autovehicule.

Din primele cercetări se pare că vinovat de producerea accidentului se face şoferul unui TIR care a ieşit dintr-o parcare fără să se asigure

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliţiei şi ale Ambulanţei. Se pare că sunt cel putin 10 victime. Având în vedere gravitatea accidentului, 10 ambulanţe au ajuns la faţa locului. Se pare că impactul dintre tir şi microbuz a fost unul major. La faţa locului a fost solicitat şi sprijinul ISU Prahova, având în vedere că este nevoie de descarcerarea unor persoane. Accidentul a avut loc pe strada Republicii din Băicoi, potrivit ISU Prahova. Potrivit IJP Prahova, 10 persoane necesită îngrijiri medicale.

Deocamdată nu se cunosc numărul exact al persoanelor implicate, starea acestora și nici cauza producerii accidentului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult