Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bancomat aruncat în aer, la Șiria. Câți bani au dispărut ? (VIDEO)

Bancomat aruncat în aer, la Șiria. Câți bani au dispărut ? (VIDEO)

scris de D.P.
154 Afisari

În noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 03:30, un bancomat din centrul comunei Șiria ar fi fost aruncat în aer. Au fost alertați pompierii și poliția, aceștia din urma aflându-se încă la fața locului pentru cercetări.
În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, un geam al clădiri în care se afla bancomatul era spart, iar incendiul se manifesta în interior.
Inspectoratul de Poliție Județean Arad a precizat: “În dimineața de 5 iulie, în jurul orei 3:50, prin 112 a fost sesizat un incendiu, la un bancomat situat într-un magazin din zona centrală a localității Șiria. A fost constituită echipa operativă extinsă, formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliția Municipiului Arad, polițiști criminaliști și alți specialiști, pentru efectuarea cercetării la fața locului. ”

„Din administrarea probelor, până în acest moment, sunt întrunite elementele constitutive ale infracțiunii de furt calificat. Din bancomat au fost sustrași 200.000 de lei. Prejudiciul total urmează a fi stabilit. Având în vedere particularitățile acestui caz, cercetările urmează a fi preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”, au mai precizat reprezentanții IPJ Arad.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult