Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bărbat internat pentru expertiză psihiatrică după ce şi-a violat mama imobilizată la pat

Bărbat internat pentru expertiză psihiatrică după ce şi-a violat mama imobilizată la pat

scris de Z.V.
46 afisari

Un bărbat din judeţul Buzău a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri de Siguranţă Săpoca pentru expertiză psihiatrică, după ce în noaptea de 7 spre 8 august şi-a violat mama, în vârstă de 77 de ani, bolnavă şi imobilizată la pat de aproape şapte ani.

DUBLU ASASINAT - ARESTAREPotrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 august, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, din satul Izvorul Dulce, comuna Beceni, a consumat alcool la un bar din apropierea locuinţei sale. Ulterior, bărbatul a mers acasă, unde locuia împreună cu mama sa, bolnavă şi imobilizată la pat de aproape şapte ani, şi a obligat-o pe aceasta să întreţină raporturi sexuale cu el.

A doua zi, bătrâna i-a povestit tot ce s-a întâmplat unei fiice, care a anunţat Poliţia.

Poliţia a fost sesizată pe 8 august, în jurul orei 11.00, de către fiica bătrânei de 77 de ani. La faţa locului s-a deplasat o echipă de la Poliţia Judeţeană Buzău. În urma discuţiilor cu persoana vătămată, s-a constatat că în noaptea anterioară, în jurul orei 2.00, fiul acesteia a profitat de imposibilitatea de a se apăra şi a întreţinut raporturi sexuale cu bătrâna. Din cercetări a mai rezultat că în 7 august bărbatul a consumat alcool la un bar. Imediat după sesizarea faptei, bărbatul a fost identificat şi internat la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca”, a declarat, joi, pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache.

Bărbatul a fost găsit în locuinţa unui sătean la care acesta muncea cu ziua.

Medicii de la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Săpoca urmează să stabilească, în urma unei expertize psihiatrice, dacă bărbatul a avut sau nu discernământ în momentul în care şi-a violat mama.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul a mai avut şi în trecut tulburări de comportament, fiind internat de câteva ori în unitatea spitalicească de la Săpoca.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult