Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Beat mort şi-a omorât soţia şi o vecină

Beat mort şi-a omorât soţia şi o vecină

scris de Matei Iliescu
5 afisari

Un bărbat din Bucureşti, beat mort, a înjunghiat cu mai multe lovituri de cuţit două femei, după o ceartă aprinsă.

foto: realitatea TV

Victimele, soţia criminalului şi o vecină, au murit pe loc. Bărbatul s-a predat poliţiei şi a fost reţinut.Vecinii spun că bărbatul era beţiv violent.

Vecinii spun că bărbatul în vârstă de 74 de ani se certa des cu soţia lui, care era paralizată. Dumincă seară, el băuse şi s-a apucat din nou să se certe cu soţia. La scandal a asistat şi o vecină care se afla în vizită la cei doi. La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe un cuţit şi le-a înjunghiat

„Vecinul obişnuia să consume băuturi alcoolice cam în fiecare zi. Când am venit cu fata de la cumpărături mi-a zis o vecină că a venit plin de sânge. Scandaluri erau că era un om foarte vulgar”, a spus o vecină.

„Nu eu le-am omorât. A fost o greşeală totalmente prin faptul ca am fost acuzat, am găsit-o cu o persoana. M-am certat cu soţia”, a spus criminalul. Poliţiştii au adunat probe duminică seară, dar ancheta va continua şi în această dimineaţă.Ancheta poliţiei a fost îngreunată de lipsa electricităţii din apartament, tăiată pentru neplată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult