Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Becali promite s-o mai injure pe colega noastra. “Din moment ce te suna o femeie, poate este o escroaca”

Becali promite s-o mai injure pe colega noastra. “Din moment ce te suna o femeie, poate este o escroaca”

scris de Ziua Veche
273 afisari

Gigi Becali a declarat marti seara, la Antena1, ca a injurat-o si o va mai injura pe colega noastra, Cornelia Popescu, pentru ca nu l-a abordat intr-un mod corect. Din punctul lui de vedere nu a gresit cu nimic si se va spovedi pentru iertarea pacatelor. Inregistrarea Video poate fi urmarita si pe siteul nostru, la sectiunea cu acelasi nume, dar si pe Video News.

 

 

 

“De ce o interesa pe ea de ce nu am declarat in declaratia de avere si i-am spus si eu daca vrea, de ce sa nu faca si treaba cealalta? Pai da, ca poate asta vrea”, a spus europarlamentarul. Becali vrea doar iertarea divina pentru fapta sa si nu il intereseaza semnalele internationale care nu au intarziat sa apara dupa incident.

“Becali dupa ce ca e baiat bun, hai sa il mai si tragem la raspundere. Pai stai mah, ca Becali e baiat bun. Da sunt crestin autentic si fac lucrurile pe care ii place lui Dumnezeu. Eu nu sunt nici pusnic nici calugar, eu sunt un crestin care traiesc in lume cu pacate si incerc pe cat posibil sa devin mai curat dar exista ispite care-ti mai ies in cale si ajungi si mai dai cate o treaba de-asta la cate una. Adica cu treaba aia de care stiti voi. De aia ma spovedesc si ma impartasesc si spun am injurat o jurnalista, spun sa ma ierte Dumnezeu si o sa o mai injur poate iar daca ma tachineaza ca ea e dracu care ma tachineaza nu eu. Ea ma intistiga, ea este ispita care ma enerveaza si nu ma lasa in pace fara sa o cunosc ma suna si ma trage la raspundere. Asta este situatia. Pai ce o interesa pe ea de ce nu am declarat eu in declaratia de avere? Pai i-am spus si eu daca vrea sa faca treaba ailalta. Nu ? Pai da. Poate asta vrea. Poate asta vrea daca ma enerveaza. Ca nici macar n-am vazut-o”. a spus Becali marti seara.

In viziunea lui Becali, jurnalista Ziuaveche.ro este o escroaca si vagaboanda. “Din moment ce te suna o femeie, poate este o escroaca. (…) Pot sa spun ca am vorbit cu o vagaboanta, m-a sunat o vagaboanta si am raspuns acele. Pentru mine nu stiu cine e, o oarecine.”, a declarat latifundarul.

Finantatoul Steaua nu se opreste din injuraturi nici in fata camerelor de filmat. “Zice da de ce n-ati declarat. Ba, ba parca era procuroarea. Pai daca esti procuroare stai ca iti arat eu faci treaba ailalta. Muie.”

Autodecratat om sensibil la arta, Gigi Becali se ofera sa ii faca un cadou jurnalistei si indreptandu-se catre un album cu sculpturi de Michelangelo le arata reporterilor ca cel mai potrivit cadou pentru Cornelia Popescu ar fi un nud al artistului. “Sunt sensibil la arta. Ma intelegi. Un om curat. (…) Da stai ma asa ca daca te intereseaza pe tine ce si cum si nu stiu ce stai putin ca iti dau eu ce meriti tu. Dar eu nici nu ii dau decat i-am zis. Nici macar nu ii dau ce merita. Il dau pe unu asta (aratand o statuie nud a lui Michelangelo). Uite pe asta il dau ca este fi fara chiloti.

Becali are memoria scurta in momentul in care declara nonsalant ca nu o cunoste pe Cornelia Popescu. Cu o saptamana inainte de telefonul sfarsit prin injuraturi, i-a acordat un interviu tot telefonic despre retragerea lui Cristian Diaconescu din Partidul Social Democrat.

Spurcat la gura ca un fals crestin, Becali se arata insa a fi foarte sensibil, motiv pentru care vrea sa dea in judecata ANAF pentru ca statul a avut tupeul sa-i ceara darile.


This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS