Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bercea Mondial, analfabet cu permis de conducere

Bercea Mondial, analfabet cu permis de conducere

scris de B.C.R
2 afisari

Bercea Mondial este analfabet, dar are permis de conducere, ceea ce contravine legislaţiei din România. Faptul că interlopul nu ştie să citească a ieşit la iveală zilele acestea, când a trebuit să dea declaraţii la Parchet şi în faţa instanţei de judecată, informează gandul.info.

bercea mondial foto-agerpres.roÎn faţa procurorului de caz, Eugen Iacobescu, Bercea s-a lăudat că el, spre deosebire de „intelectuali”, este un om deştept pentru că a reuşit să facă milioane de euro fără carte, în timp ce oamenii cu facultate nu sunt în stare de nimic. De asemenea, în faţa instanţei de judecată, a luat declaraţia consemnată de grefier şi nu a ştiut ce să facă cu ea.

„Eu nu pot să-i anulez permisul decât dacă instanţa constată că a fost obţinut fraudulos”, a declarat comisarul şef Lucian Diniţă, şeful Poliţiei Rutiere.

Întrebat cine ar putea sesiza instanţa de judecată, şeful Poliţiei Rutiere a precizat că acest lucru ar putea să îl facă Parchetul.

3 comentarii

Didos 27-02-2011 - 12:25

Eu cred ca s-ar putra sa aibe certificat de 8 clase, chiar daca nu stie sa scrie si sa citeasca; poate din cauza stresului sa fi uitat?! Oricum in stil clasic romanesc, nimeni nu se va interesa daca si cum a facut 8 clase, ce profesori a avut si ce colegi de clasa ,care sa poata confirma ca Mondial a lucrat vreodata cu guma si creionul; de obtinerea carnetului, au mai fost cazuri si ce s-a rezolvat ? Nimic ! Romani sunt surzi, orbi, ologi si cungi sinu inteleg ce se intampla in tara asta. Oare ? Marturisesc ca si eu sunt la fel, dar de amaraciune mai urlu la stele, dar cum este normal nimanui nu-i pasa si nimeni nu aude.

Sasu 27-02-2011 - 13:42

Omul care rupea osele romanilor. Ce au facut cele 7 Servicii de Securitate in Rominia cind Bercea construia 7 palate ???
Sal pupatzi pe fatete ca ie bronzat din iarna omul vostru

Pribeagul 27-02-2011 - 22:51

Daca Miss Roberta care desi nu stie sa numere a fost numita presedinte al Camerei, dl Mondial care nu stie sa citeasca, dar este si el destept, trebuia sa fie numit presedinte al Senatului.

Mare greseala, un asemenea fruntas al constructiei capitalismului original sa fie trimis la zdup!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult