Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bittman: Ministerul de Finante stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

Bittman: Ministerul de Finante stie cine fura, dar exista firme care nu trebuie controlate niciodata

scris de Ziua Veche
2 afisari

.„Sa nu credeti ca nu se stie la nivelul Ministerului de Finante ce se intampla in Romania. Sa nu credeti ca nu se stie pe unde se fura, cine fura. Sunt filmati, sunt indosariati, sunt arhivati. Toti cei care fura. Dar exista firme care n-au voie sa fie controlate niciodata si oameni care n-au voie sa fie controlati niciodata”, a spus Dan Bittman, citat de Realitatea.net.


Dan Bittman a mai spus ca a lucrat in minister doar pentru a vedea, din curiozitate, ce se intampla „in interior”, si ca nu doreste sa arate cu degetul spre anumite persoane din aceasta institutie. Ministerul Finantelor Publice nu a dorit sa comenteze afirmatiile fostului consilier Dan Bittman. Joi, fiscul a raportat ca si-a indeplinit planul. Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a colectat in luna iunie 2010 la bugetul de stat 7,38 miliarde lei, cu 5,3% mai mult fata de sumele prevazute si cu 24,97% mai mult decat veniturile perioadei similare din 2009 (5,9 miliarde lei) raportate in termeni nominali.

0 comentariu

Viorica Ianc 21-05-2010 - 17:42

Ca viorica de la coada vacii !
Daca te asiguri odata : unde isi mai are locul
o reasigurare pe aceasi odata ?

M_D_L 22-05-2010 - 05:17

Oare cati dintre ei sunt perciunati si cu chipiu pe scafarlie ?
Tanti BD, ma auzi ? N-ai iesit la pensie ?

Dany Rom 22-05-2010 - 07:03

Daca n-ai fi un prostanac nostalgic a comunismului, si daca ai fi avut si tu putzina initiativa, faceai si tu un ban din asigurari…

Big Dog 22-05-2010 - 09:17

Tu de unde ai avut bani sa-ti deschizi o firma de asigurari ? Si daca se intampla o mare nenorocire, un cutremur cu mii de case daramate, le vei da oamenilor despagubirea prevazuta in contract ? Eu nu cred. Vei baga un faliment scurt si vei spala putina. Legea este de partea voastra, a escrocilor. Aveti multi bani si i-ati mituit pe toti cei de la conducere.

Dany Rom 22-05-2010 - 10:16

Am zis eu ca am deschis o firma de asigurari?!
Bai, esti de 21 de ani in capitalism, ar trebui sa stii deja ca fiecare firma de asigurari e asigurata la firme internationale , de ex Lloyd, pt a face fatza daca se intampla o mare nenorocire.

Big Dog 22-05-2010 - 10:49

Eu nu cred in povestea cu asigurarea internationala. Practica a demonstrat ca am dreptate. Ce poti ca se spui celor care si-au pus economiile de-o viata la Banca Internationala a Religiilor, sau la Safi-Invest ? In caz de ceva serios, se fac ca ploua si vin cu „explicatii”.
Lasa gargara si plimba ursul.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult