Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Blestemul familiei Spak

Blestemul familiei Spak

scris de L.M.
11 afisari

Omul de afaceri Constantin Spak, patronul fabricii de mezeluri cu acelaşi nume, care urma să devină socrul Andreei Antonescu, a fost condus, marţi, pe ultimul drum.Bărbatul de 58 de ani, tatăl lui Traian Spak, tânărul cu care Andreea Antonescu este însărcinată în opt luni, s-a sinucis sâmbătă în sediul firmei sale.

Constantin Spak, patronul fabricii de mezeluri, care urma să devină socrul Andreei Antonescu, a fost condus pe ultimul drum

Modul şocant în care afaceristul oltean Constantin Spak şi-a pus capăt zilelor nu este singular în familia acestuia. În urmă cu 35 de ani, şi unchiul omului de afaceri, Iulius Spak, şi-a pus capăt zilelor, înfigându-şi cuţitul în piept. Unchiul afaceristului a fost găsit mort în incinta fabricii de mezeluri din Caracal, unde era şef. „Tragedia s-a petrecut în luna martie, anul 1976. La vremea respectivă, Iulius Spak era şeful fabricii de mezeluri din Caracal. Acesta a venit în jurul orei 7.00 dimineaţa, s-a dus în fabrică, a luat un cuţit, a fixat mânerul la o masă de tranşare şi s-a înfipt în el. Nu era nimeni în fabrică atunci când s-a sinucis. A fost găsit de angajaţi o oră mai târziu. A rămas o enigmă şi în ziua de azi de ce s-a sinucis. S-a vehiculat că avea lipsă în gestiune, dar nu este adevărat. Eu am fost cel care i-am luat locul şi nu lipsea nimic. Totul era în ordine“, a spus Alexandru Petrişor, fostul şef al fabricii de mezeluri din Caracal. Deţinător al unei colecţii impresionante de arme, Constantin Spak a ales să-şi pună capăt zilelor folosind cuţitul, la fel ca şi unchiul său. „În perioada în care unchiul său era şef al fabricii de mezeluri, Constantin Spak lucra acolo ca tranşator. Îl luase unchiul său ca să îl înveţe meserie. Probabil că a rămas marcat de modul în care unchiul său şi-a pus capăt zilelor. Imediat după ce a murit unchiul său, el a plecat din Caracal“, a adăugat Alexandru Petrişor.

Lista coincidenţelor din familia Spak nu se opreşte aici.Citiţi alte amănunte incendiare în Gazeta de Sud

2 comentarii

Liviu 12-04-2011 - 23:49

Ce-i tot trageti cu socrul nu stiu cui ?! Omul era destul de renumit fara Andreea aceea …

geek-c-ontra 13-04-2011 - 07:53

chiar asa… am inteles ca spak era ala de avea fabrica de mezeluri spak, le-am vazut prin magazine. da’ andreea nustiucum cine este?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult