Bomba de la Metrou

scris de C.P.
8 afisari

”În urma controlului pirotehnic de la metroul tras la remiza de la Unirii s-a găsit o sticlă de pepsi, una de prigat și un sandwich. A fost reluat traficul. Decizia de evacuare a populației a aparținut Metrorex”, au declarat oficiali din Poliție.

bomba metrouDouă stații de metrou — Piața Unirii 1 și Eroilor — au fost evacuate, vineri seara, după un apel care reclama prezența în tren a unui pachet suspect în stația Piața Romană. Apelul a fost dat la numărul unic de urgență 112 în jurul orei 19,11.

Poliţia Capitalei a mai arătat că decizia de evacuare a călătorilor din staţiile de metrou, după ce într-un tren a fost găsită o sacoşă abandonată, a apartinut Metrorex.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat, vineri seară, că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti, care au găsit în sacoşa abandonată băuturi răcoritoare şi un sandwich.

Staţiile de metrou de la Eroilor la Timpuri Noi au fost evacuate, vineri seară, după ce într-un tren care circula dinspre Izvor a fost găsit un colet suspect.

Poliţia Capitalei a anunţat că se fac verificări la o garnitura de metrou în care este o sacoşă abandonată.

Potrivit sursei citate, circulaţia la metrou este oprită între staţiile Eroilor şi Timpuri Noi.

Directorul Centrului de Informare şi Relaţii Publice al Poliţiei Române, Ramona Dabija, a declarat, pentru News.ro, că o persoană a anunţat că într-o garnitură de metrou este un colet suspect.

Călătorii din tren au fost evacuaţi şi apoi trenul a fost scos din staţie, la Unirii şi tras pe o linie moartă, pentru a fi vertificat de pirotehnişti.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult