Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bombă la Piatra Neamţ. Bogdan Mararu cerei presei să nu-l mai facă interlop

Bombă la Piatra Neamţ. Bogdan Mararu cerei presei să nu-l mai facă interlop

scris de L.M.
14 afisari

Bogdan Mararu, care a fost ţinta atentatului cu bombă de la Piatra Neamţ cere presei să nu îi mai asocieze imaginea cu aceea a unui interlop.

Bombă la Piatra Neamţ. Mararu cerei presei să nu-l mai facă interlop

Bombă la Piatra Neamţ. Mararu cerei presei să nu-l mai facă interlop (foto: bzi.ro)

“Membrii familiei Mararu respectă libertatea de exprimare a presei, dar roagă reprezentanţii mass-media să informeze opinia publică conform normelor deontologice ale profesiei de jurnalist, în mod corect şi obiectiv. Membrii familiei Mararu îşi exprimă regretul pentru faptul că în cadrul ştirilor şi reportajelor difuzate la data de 11.01.2013, reprezentanţii mass-media au folosit adesea un limbaj jignitor la adresa lor, au insinuat fapte nereale şi au oferit informaţii fără a verifica sursa şi veridicitatea acestora. Un prim exemplu constă în faptul că în cadrul unei emisiuni tv s-a lăsat să se înţeleagă că, după asasinarea lui Mararu Gheorghiţă, membrii familiei Mararu ar fi fost implicaţi în tentativa de omor asupra domnului Mironescu loan Dumitru, deşi nu este adevărat.”, se precizează într-un comunicat citat de Agerpres.

“Un al doilea exemplu constă în faptul că în cadrul mai multor emisiuni tv şi radio, familia Mararu a fost catalogată drept ‘clan mafiot‘, ‘clan de interlopi’, etc. iar evenimentul a fost prezentat ca fiind o ‘răfuială de mafioţi’. Asemenea afirmaţii sunt jignitoare şi nemeritate”, se mai spune în comunicatul de presă, remis de Bogdan Mararu.

6 comentarii

Tom Cc 13-01-2013 - 13:24

Este om cinstit ?? Lucreaza undeva ??? plateste darile catre stat ca orice muritor de rand ??? poate sa demonstreze ca averea a fost castigata in mod cinstit ?? a respectat legile tarii ca orice cetatean ???? a fost anchetat vreo data si pentru ce ?? are curaj sa iasa in fata cetatenilor din Piatra Neamt sa-si prezinte situatia financiara si modul de dobandire a averii ??? Oare de ce s-a incercat asasinarea dvs. domnule ?? Intrebari intrebatoare pt. domnul Mararu Bogdan dela un cetatean roman care munceste cinstit , platitor de taxe si impozite si a carui siguranta a fost periclitata !!!

BULA 14-01-2013 - 04:55

E plina tara de mafioti din astia.
Cand vin de la piata, pe strada pe care merg spre casa, trec pe langa un bar unde un grup de indivizi ca asta din poza (suprahraniti), toti cu jeepane sau mertzane, stau pe terasa si discuta d-ale lor, de bisnita si de chestii ilegale. I-as lua pe toti si i-as da printr-o masina de tocat carne, facuta dupa proiect original, inginereste, dupa care as arunca mizeria aia in Dunare, pentru pesti.

Andrei 14-01-2013 - 16:44

„I-as lua pe toti si i-as da printr-o masina de tocat carne, …”
Hm …sa consumi si energie electrica + combustibil pt transportul rahatului social(pardon oameni de bine care sau descurcat …)….mai bine la canal ,ala Bucuresti Constanta ……sa care cu jeepanele si mertanele in porbagaj pietre si nisip …
Intrebare :
Poate un om onest, muncitor ,priceput sa dezvolte o afacere fara sa plateasca taxa de protectie la aceste infectii cu „spate „…?!

ce observam aici ,asta de a pus bomba prin bita si teroare si-a facut averea …si toit asa doreste sa si-o mentina ….ce competenta ,productivitate ,transpiratie ore de truda …heee …astea sunt pt prosti…!

jan dinu 14-01-2013 - 06:34

Shansa care-o mai aveti in viitor este doar aceasta :
Mult timp de-acum incolo ve-ti dansa numai pe sirma ….la inaltime .
Prinshi in capcana datoriilor shi lefteriti foarte inteligent prin
oamenii vostri ve-ti sta resemnati acceptind soatra .
Toti cei care au anticipat toate acestea cu multi ani in urma
nici macar nu-shi mai doresc rememorarea amintirilor care
le-ar disturba viatza acolo unde au ajund .
Criminala – biserica ortodoXa – putea s-a aiba un cuvint imens
shi salvator in regenerarea societatii dupa tavalugul comunist
unde oamnenii au fost abrutizati shi animalizati .dar EA n-a facut-o
devenind shi mai corupta in noua era a democratie .
Atentie mare : Sunteti prea slabi acum shi shansele unei enclave
poate fi oricind pusa pe tapet shi dusa la indeplinire.
Se observa frica tuturor guvernantilor dupa 90 care i-au integrat la
guvernare, acestia mergind cu pasi inceti pina in ziua cind ishi vor
sorbi – cupa de shampanie – a victoriei lor ..
—Plecatii —nu vor mai varsa lacrimi in numele patriotismului ce a devenit demodat ca niciodata !
JD-USA

Tache 14-01-2013 - 09:05

Eu vo-i sta,
Tu ve-i sta
El, ea v-a sta
Noi vo-m sta
Voi ve-ti sta
Ei vo-r sta

Ionutz 14-01-2013 - 16:49

„Sunteti prea slabi acum shi shansele unei enclave
poate fi oricind pusa pe tapet shi dusa la indeplinire.”

……PAI CE ANTICIPEAZA DUMNEALOR CEVA :::NO :::::SUNT SURPRINSI ;UIMITI ;LUATI PRIN SURPRINDERE :::ETC ETC ETC …

Totusi mai exista o oportunitate pt Ro …

Va inselati domnule ” jan dinu” in ceea ce-i priveste pe cei plecati …tinjesc dupa Romania ,iubesc Romania si se intreaba dece nu e loc pt ei ,pt oameni onesti cinstiti ,muncitori dar fara pile in RO …….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult