Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bordel Vezi ce fete avea un cetăţean român la Chişinău VIDEO

Bordel Vezi ce fete avea un cetăţean român la Chişinău VIDEO

scris de L.M.
3 afisari

Ofiţerii CCTP din MAI al R. Moldova au descoperit un bordel, mascat sub forma unui salon de masaj erotic, deţinut de un cetăţean român.

Bordel Chisinau

Bordel Vezi ce fete avea un cetăţean român la Chişinău

Astfel, cadrele Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, “au intrat în posesia unei informaţii operative potrivit căreia un grup criminal închiriază spaţii locative, în care, sub paravanul prestării serviciilor de masaj erotic, au organizat activitatea unei reţele de case de toleranţă pentru practicarea prostituţiei”.

Din grupul infracţional făceau parte doi cetăţeni moldoveni, în vârstă de 26 şi 28 de ani. Capul grupului este un cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, cu şedere temporară pe teritoriul Republicii Moldova.

Gruparea a închiriat două imobile, pentru serviciile sexuale, în Chişinău, iar, pentru a-şi pune afacerea pe piciore, membrii reţelei au postat un anunţ pe internet.

Fetele erau anunţate din start despre serviciile pe care urmau să le ofere.

Ofiţerii CCTP, în colaborare cu angajaţii de la Brigada de poliţie cu destinaţie specială „Fulger”, au efectuat percheziţii concomitente la adresele stabilite, în timpul cărora au fost găsite 8 fete, care lucrau în cadrul saloanelor de masaj erotic, unde prestau şi servicii sexuale contra cost (câte 50-60 euro pentru o oră).

In cazul incare filmul nu ruleaza, click aici sau aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult