Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Braşov: Hoţ criminal, reţinut

Braşov: Hoţ criminal, reţinut

scris de A.B.
4 afisari

Un bărbat din Braşov a fost reţinut după ce a ucis şi aruncat în fântână o bătrână care îl prinsese la furat.

hot retinut

foto: orasul-brasov.ro

Un tânăr de 24 de ani din judeţul Braşov a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a omorât vecina, o bătrână de 81 de ani. El a aruncat-o  apoi într-o fântână, pe motiv că femeia l-a prins în timp ce fura trei ouă.

Bărbatul a mers în gospodăria vecinei sale, cu intenţia de a fura. Bătrâna l-a prins chiar în momentul în care acesta se pregătea să fure câteva ouă.

Hoţul a luat un lemn şi a lovit-o de mai multe ori în cap pe femeie, provocându-i leziuni grave, după care a aruncat-o în fântâna din curte.O vecină care avea grijă de bătrână a venit la aceasta şi, pentru că nu a găsit-o acasă, a chemat un poliţist comunitar care se afla în zonă. Femeia a fost găsită, moartă, în fântâna din curtea casei.

Agresorul a declarat că îi pare rău de ce a făcut şi că femeia mai trăia în momentul în care a aruncat-o în fântână, gândindu-se că nu va fi găsită acolo.

„M-a prins şi a strigat în gura mare că mă anunţă la poliţie. Şi de frică, m-am intimidat şi am lovit-o. De frică, am aruncat-o în fântână. Mai mişca un pic”, a spus bărbatul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, comisar şef Liviu Naghi, tânărul este recidivist. El a fost amendat, în 2009, după un furt din aceeaşi gospodărie.

Apoi, în 2010, a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare, tot pentru furt, dintr-o altă gospodărie din sat.

El va fi prezentat, duminică, Tribunalului Braşov, cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult