Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Brașov: O sucursalǎ a Bǎncii Transilvania a fost jefuitǎ

Brașov: O sucursalǎ a Bǎncii Transilvania a fost jefuitǎ

scris de Laurentiu Banches
3 afisari

Doi hoți au reușit sǎ sustragǎ  o casetǎ de valori dintr-o sucursalǎ a Bǎncii Transilvania ȋn care se estimeazǎ cǎ ar fi ȋn jur de 300.000 de lei.

Brașov: O sucursalǎ a Bǎncii Transilvania a fost jefuitǎ (foto:ziuadecj.net)

Brașov: O sucursalǎ a Bǎncii Transilvania a fost jefuitǎ (foto:ziuadecj.net)

Cele douǎ persoane au acționat ȋn noaptea de miercuri spre joi, ȋn jurul orei 3 și au reușit sǎ intre ȋn sucursala din cartierul brașovean Valea Cetǎții prin forțarea ușii cu o rangǎ, potrivit purtǎtorului de cuvȃnt al IPJ Brașov, com. șef. Liviu Naghi. Naghi a adǎugat cǎ cei doi indivizi ar fi stat ȋn interiorul sucursalei doar 40-50 de secunde conform imaginilor surprinse de camerele sistemului de monitorizare video.

Sistemul de alarmare al băncii a fost verificat în data de 21 august 2014 și era în ordine, a mai precizat Naghi. Caseta de valori a băncii care a fost sustrasă are în jur de 40-50 kg, iar polițiștii cred că pe lângă cei doi indivizi ar mai fi acționat și alții care cel mai probabil au fost în afara băncii. Potrivit Agerpres, ȋn acest moment se mai fac cercetări la fața locului pentru a fi stabilit cu exactitate modul de operare a indivizilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult