Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bucureşti: Cum se fură 100.000 de euro de la un iranian VIDEO

Bucureşti: Cum se fură 100.000 de euro de la un iranian VIDEO

scris de M.A.
15 afisari

Un administrator al unei case de schimb valutar i-a fost sustrasă suma de 100.000 de euro, de către două persoane care s-au prezentat ca fiind lucrători ai Gărzii Financiare.

inselaciune iranian bucuresti casa de schimb

Bucureşti: Cum se fură 100.000 de euro de la un iranian

La data de 19 martie, poliţişti de la Secţia 10 Poliţie din Bucureşti s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat partea vătămată, M.V. de 47 de ani, cetăţean iranian, administratorul societăţii, precum şi alte două persoane care se aflau în punctul de lucru respectiv.

În urma cercetărilor, a reieşit faptul că în jurul orei 11:00, în punctul de lucru au intrat un bărbat şi o femeie care s-au prezentat s-au prezentat ca fiind lucrători ai Gărzii Financiare şi i-au solicitat adminstratorului să prezinte documentele societăţii şi toţi banii pe care îi deţine.

Bărbatul l-a percheziţionat pe cetăţeanul iranian, găsind în buzunarul interior al gecii suma de 100.000 de euro în bancnote de 500 de euro, pe care i-a introdus într-un plic spunându-i că dacă nu deţine documente justificative pentru ei îi va ridica şi este necesar să prezinte documente pentru a-i fi restituiţi.

În acest timp, femeia a întocmit un proces verbal în 2 exemplare unde a menţionat că ridică suma de 100.000 de euro, o copie fiindu-i înmânată lui M.V. pe care l-au invitat la sediul instituţiei peste o oră pentru a lămuri situaţia, lăsându-i în acest sens, o carte de vizită.

Ulterior, M. V. s-a prezentat la sediul instituţiei unde i s-a comunicat faptul că nu există un angajat cu numele scris pe cartea de vizită, sesizând în acest sens poliţia.

Potrivit Poliţiei Capitalei, din datele furnizate de partea vătămată şi de cei doi martori a rezultat că autorii aveau următoarele semnalmente :

– bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, înălţime – 1,85 m, păr şaten deschis, faţa ovală, având barbă scurtă şi mustaţă, îmbrăcat în blugi şi haină de culoare neagră.

– femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani, înălţime – 1,75 m, constituţie astenică, păr vopsit blond, ondulat, purta ochelari de soare de formă dreptunghiulară, îmbrăcată în haine din piele de culoare închisă.

Cei care îi recunosc pe cei doi suspecţi, sunt rugaţi să apeleze numărul de urgenţă 112, sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult