Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Bunica unui bebelus mort la Giulesti: Sa li se dea foc la picioare!

Bunica unui bebelus mort la Giulesti: Sa li se dea foc la picioare!

scris de Ziua Veche
1 afisari

Bunica unui bebels mort in urma incendiului de la Maternitatea Giulesti a declarat, joi, reporterilor aflati la sediul Parchetului instantei supreme, ca cei vinovati de uciderea si ranirea nou-nascutilor trebuie sa plateasca cu libertatea, adaugand ca ar trebui sa li se dea foc la picioare.

Sa plateasca cu libertatea”, a spus Mariana, bunica unuia dintre bebelusii decedati la Giulesti.

 

Ea este mama unei tinere de 15 ani care a dat nastere unui baietel, care in seara de 16 august a murit in urma incendiului.

Parintii baietelului mort si bunica materna s-au prezentat, joi, la Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ), pentru a fi audiati in dosarul in care asistenta Florentina Cirstea, cea care era responsabila de supravegherea salonului unde erau bebelusii, a fost arestata, marti, sub acuzatiile de ucidere din culpa si vatamare corporala grava din culpa.

Parintii si bunica micutului au refuzat sa spuna reporterilor daca s-au constituit parte civila in cauza, daca vor solicita sa fie despagubiti pentru moartea baietelului.

Intrebati de reporteri in legatura cu situatia lor, bunica a spus: „Sa plateasca cu libertatea”. Apoi femeia a adaugat ca ar trebui sa li se dea foc la picioare celor vinovati.

Procurorii au inceput, miercuri, urmarirea penala fata de Spitalul „Panait Sarbu” – Maternitatea Giulesti, sactiunile putand merge pana la desfiintarea unitatii sanitare, a anuntat, miercuri, Marius Iacob, seful Sectiei Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul PICCJ.

0 comentariu

M_D_L 26-05-2010 - 13:36

Si sa nu-i mai taxeze ca pe cei care stau la bloc, chiar daca au mostenit de la parinti inca un apartament. Impozitul sa fie pe mai multe categorii, in functie si de luxul oferit de locuinta (suprafata locuibila + terenul aferent). Asa este corect, sa luati mai multi bani de la bogatani, nu de la amaratii pe care ii veti trimite in somaj.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult