Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cadavre, o maşină şi un motoscuter găsite arse pe un câmp

Cadavre, o maşină şi un motoscuter găsite arse pe un câmp

scris de L.M.
2 afisari

Două cadavre carbonizate au fost găsite, luni dimineaţă, pe un câmp din judeţul Neamţ, fiind descoperite şi o maşină şi un motoscuter arse.

Cadavre, o maşină şi un motoscuter găsite arse pe un câmpCele două cadavre au fost descoperite lângă un drum comunal din zona localităţii Ion Creangă, fiind găsite şi o maşină şi un motoscuter arse în totalitate. Primele date ale anchetatorilor arată că cele două autovehicule ar fi fost implicate într-un accident rutier, iar apoi au luat foc.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Neamţ, cele două victime sunt Mihai Pogea (31 de ani) şi Gheorghe Rotila (33 de ani), ambii din satul Stejaru, comuna Ion Creangă, care se aflau pe motoscuterul lovit de autoturism.

Unul dintre cadavre era carbonizat şi a fost găsit sub maşină, iar celălalt a fost descoperit la aproximativ zece metri distanţă de locul accidentului.

Şeful Poliţiei Neamţ, comisar şef Dorel Manolea, a declarat că în urma accidentului şoferul a fugit de la faţa locului, poliţiştii stabilind un cerc de suspecţi, iar proprietarul maşinii a fost dat în consemn la frontieră. „Poliţia face cercetări privind un accident cu fugă de la locul faptei”, a spus Manolea, citat de Mediafax, precizând că, în opinia sa, a fost „o incendiere forţată” întrucât numerele maşinii erau luate.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Iulian Jugan, a declarat că luni dimineaţă, la ora 6.45, un localnic din comuna Ion Creangă a anunţat la 112 că a găsit două cadavre carbonizate, o maşină şi un motoscuter arse, pe un drum izolat din satul Avereşti. La momentul la care localnicul a anunţat ISU incendiul era stins.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult