Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Călugăr decapitat. Mesaj dubios în telefonul mobil

Călugăr decapitat. Mesaj dubios în telefonul mobil

scris de L.M.
3 afisari

Anchetatorii au găsit un mesaj dubios, în limba italiană, în telefonul mobil al bărbatului decapitat, călugăr la o mănăstire pe stil vechi (rusesc).

Calugarul decapitat Alexe Aritom (Pro TV)

Calugarul decapitat Alexe Aritom (foto: Pro TV -- adevarul.ro)

Oamenii legii au deja mai mulţi suspecţi. Politiştii constănţeni sunt în alertă de mai bine de 30 ore. Doi bărbaţi din satul Ghindăreşti au fost audiaţi până aseară şi sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate, transmite realitatea.net. Poliţiştii criminalişti au găsit urme de sânge în casa lor. Analiza probelor prelvate va spune dacă sângele este într-adevăr al călugărului decapitat, Alexe Aritom.

De asemenea, anchetatorii au descoperit un SMS dubios, în italiană, potrivit Adevărul. Anchetatorii au văzut mai multe apeluri pierdute, semn că cineva îl căutase în mod insistent pe bărbatul decapitat, dar şi un mesaj dubios. „Era un mesaj în limba italiană. Nu a fost tradus integral însă era de la un bărbat, care îi transmitea că şi-ar fi dorit să îl revadă“, au precizat surse din anchetă.

Reprezentanţii mănăstirii de rit vechi Uspenia din Slava Rusă spun că de Sfânta Maria l-au văzut ultima dată pe călugărul Alexe Aritom. Acesta nu stătea permanent aici, mai spun călugării de la Uspenia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult