Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Camelia Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a fost găsită moartă în casă

Camelia Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a fost găsită moartă în casă

scris de C.F.V.
364 Afisari

Camelia Tișe avea 47 de ani și a fost de profesie notar, potrivit Știri de Cluj. Alin Tișe și Camelia au divorțat în 2018, ei având împreună un copil.

Potrivit unui comunicat al poliției din Cluj-Napoca, trupul neînsuflețit al unei femei a fost găsit într-o locuință, luni dimineața.

La data de 5 februarie a.c., în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, de 47 de ani.

Ajunși la domiciliul femeii, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Au fost demarate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.” – se arată în comunicat.

Soția președintelui CJ Cluj, Camelia, a introdus pe  3 aprilie 2018, acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca.

Între cei doi soți, Alin și Camelia Tișe, a apărut o ruptură, presa locală din Cluj speculând intens asupra cauzelor (divergențe legate de bani și de afacerile familiei), dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Alin Tișe s-a recăsătorit în octombrie 2023

În octombrie 2023, președintele CJ Cluj s-a recăsătorit. 

A fost o nuntă mică, am avut vreo 60 de perechi (120 de persoane – n.r.), plus unele rude, frații și părinții noștri. Vă spun, a fost o nuntă simplă, fără oameni politici și fără nu știu ce dichis. Oamenii au venit îmbrăcați foarte lejer: unii dintre ei în blugi, unii în sacou, alții fără sacou. Ca să poată dansa”, spunea, la acea dată, Alin Tișe.

Date de la INML! De ce a murit Camelia Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS