Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Captură uriașă de heroină și cocaină

Captură uriașă de heroină și cocaină

scris de Șt. C
306 Afisari

Captură uriașă de cocaină și heroină. Ofițerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate au confiscat drogurile înainte ca ele să ajungă pe piața neagră din București.

Afacerea, care valora 880.000 de euro, fusese pusă la cale de un albanez pe care agenții antidrog l-au mai reținut la începutul anului, însă judecătorii l-au eliberat.

Drogurile de mare risc provenite cel mai probabil din Albania au fost descoperite în Teleorman, în urma unei operațiuni spectaculoase, în mașina condusă de o femeie din Muntenegru. Pachetele în care se aflau peste patru kilograme de cocaină și aproape 10 de heroină erau ascunse în bordul mașinii. Pe piața neagra valorează 880.000 de euro.

In plasa investigatorilor de la Antidrog a căzut și liderul rețelei de traficanți, un cetățean albanez pe care DIICOT-ul l-a trimis în judecată pentru acuzații similare în luna ianuarie.

Albanezul acuzat deja de traficul a zeci de kilograme de cocaină și heroină a mai fost arestat preventiv anul trecut în mai, apoi a fost plasat în arest la domiciliu și în final, sub control judiciar. Așa că s-a reapucat de trafic internațional de droguri. Dar a fost prins din nou și s-a întors după gratii. La fel și membrii rețelei sale – cărăușa din Muntenegru și dealerul român care au fost arestați preventiv printr-o decizie a Tribunalului București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult