Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Caraş-Severin: Un mort şi şase răniţi într-un accident cu trei autoturisme implicate, pe centura municipiului Caransebeş

Caraş-Severin: Un mort şi şase răniţi într-un accident cu trei autoturisme implicate, pe centura municipiului Caransebeş

scris de C.S.
166 Afisari

O persoană a decedat, iar alte şase au fost rănite în urma unui grav accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme, care s-a produs duminică după-amiază pe şoseaua de centură a municipiului Caransebeş, informează reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

În două dintre autoturismele implicate se aflau în total şapte persoane care au avut de suferit în urma accidentului, dintre care una a decedat, iar şase au fost rănite, fiind fost extrase şi evaluate medical la faţa locului, iar apoi transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, precizează sursa citată.

Şoferul unui autoturism implicat în accident, un bărbat în vârstă de 38 de ani, rămas încarcerat şi găsit în stare de inconştienţă, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

Într-un al treilea autoturism implicat în accident se aflau cinci persoane, dintre care doi minori, dar care nu au necesitat îngrijiri medicale.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului au fost mobilizate patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Caransebeş, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă pentru transport personal şi victime multiple şi o ambulanţă SMURD, precum şi două ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Caraş-Severin, mai menţionează informarea transmisă de ISU Caraş-Severin.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, „din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 46 de ani conducea un autoturism din direcţia Jupa către Buchin, ar fi efectuat manevra de depăşire a unui autoturism, intrând în coliziune frontală cu un autoturism care circula pe celălalt sens”.

Conducătorii autoturismelor care circulau în direcţia Buchin au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult