Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Carnagiu pe şosea. Un mort şi opt răniţi pe DN 22C, la Castelu

Carnagiu pe şosea. Un mort şi opt răniţi pe DN 22C, la Castelu

scris de A.H.
1 afisari

O persoană a murit, iar alte opt au fost rănite într-un accident rutier petrecut, sâmbătă, pe DN 22C, la ieşirea din comuna constănţeană Castelu către municipiul Medgidia, trei autoturisme ciocnindu-se şi răsturnându-se în afara părţii carosabile. 

Grav accident de circulatie la Castelu, pe DN22C

Grav accident de circulatie la Castelu, pe DN22C

Dispecerul Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa a declarat, pentru Agerpres, că o femeie în vârstă de 79 de ani a murit, iar alte opt persoane din toate cele trei maşini implicate în accident au fost rănite, unele uşor, altele grav, fiind transportate cu ambulanţele la spital.
Accidentul s-a petrecut în jurul orei 9,30, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate ale maşinilor fiind necesară intervenţia echipajelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.
În prezent, în zona unde a avut loc accidentul, traficul rutier se desfăşoară cu dificultate.
Din primele verificări efectuate de lucrătorii SPR a reieşit că şoferii unui Renault şi unui Mercedes s-au desprins dintr-o coloană de maşini pentru a efectua depăşiri şi, văzând că din sens opus circula un alt autovehicul, au încercat să reintre pe banda iniţială de mers. În momentul respectiv cele două maşini au intrat într-un Logan, care circula în acelaşi sens, cele trei maşini răsturnându-se în afara şoselei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult