Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cartel Alfa nu-l sprijina pe Luca pentru ca l-ar sprijini de fapt pe Vantu

Cartel Alfa nu-l sprijina pe Luca pentru ca l-ar sprijini de fapt pe Vantu

scris de Ziua Veche
7 afisari

.Vicepresedintele Cartel Alfa, Ioan Homos, a declarat miercuri ca organizatia pe care o reprezinta nu l-a sustinut pe Liviu Luca, la solicitarea CNSRL Fratia, deoarece acesta nu a avut o problema cu Directia Nationala Anticoruptie in calitatea de lider sindical, ci are legatura cu Sorin Ovidiu Vantu.

„L-am fi sustinut pe Liviu Luca daca ar fi avut o problema cu DNA, pentru ca astfel ne simteam amenintati. Insa ceea ce i s-a intamplat este legat de Sorin Ovidiu Vantu. Liviu Luca a facut chiar o afirmatie periculoasa spunand ca SO Vantu e prietenul lui”, a spus Ioan Homos, citat de Mediafax.

Potrivit liderului sindical al Cartelului Alfa, daca organizatia sindicala l-ar fi sprijinit pe Luca, implicit l-ar fi sprijinit pe Vantu.

„Noi nu avem nimic in comun cu Vantu, n-am fost implicati in nicio afaceri cu el, nu am facut parte din Consiliul de administratie al televiziunii Realitatea, iar Achile Dutu nu a reprezentat Cartel Alfa in CA al Realitatea, ci doar federatia pe care o conducea (Federatia Sindicatelor din Chimie si Petrochimie)”, a mai spus Homos.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS