Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Casă de schimb valutar: Furt şi înşelăciune de 100000 de euro

Casă de schimb valutar: Furt şi înşelăciune de 100000 de euro

scris de Marius Bâtcă
5 afisari

Doi hoţi au plecat cu 100000 de euro de la o casă de schimb valutar din centrul capitalei, după ce s-au prezentat drept inspectori ai Gărzii Financiare.

euroPurtătoarul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a anunţat pentru Realitatea TV că au fost demarate cercetări pentru identificarea autorilor înşelăciunii. El a afirmat că abia la 3 ore după ce furtul s-a produs, angajata casei de schimb a realizat că a fost jefuită şi a apelat la 112. Angajata casei de schimb valutar, situat pe bulevardul I.C. Brătianu din Bucureşti, a declarat că cei de doi şarlatani s-au prezentat drept angajaţi ai Gărzii Financiare cu atribuţii de control şi întrucât s-au găsit nereguli, i-au spus acesteia să le pună la dispoziţie toată suma de bani care se afla atunci în casa de schimb valutar pentru a verificată, lăsând în urmă un proces verbal de confiscare.

Neregula la procesul verbal a fost constată când patronul firmei s-a dus la sediul instituţiei, la care au precizat cei doi că lucrează, unde acesta a aflat că documentul e un fals. Potrivit unor oficiali ai Poliţiei Capitalei, furtul realizat de cei doi bărbaţi, ce pare desprins dintr-un film cu mafioti, va fi tratat drept un caz de înşelăciune.

L.B.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult