Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE: Catalin Voicu a fost externat

UPDATE: Catalin Voicu a fost externat

scris de Ziua Veche
2 afisari

 

.UPDATE 12.00 Inainte de a iesi din unitatea sanitara, Voicu a platit la casierie 1.624 de lei pentru ca a stat intr-o rezerva VIP, a declarat medicul Bogdan Popescu.


Acesta a precizat ca Voicu are o boala cronica, asa cum au multi oameni, si trebuie, ca orice pacient cu afectiuni cronice, sa faca din timp în timp analize si sa treaca pe la medic pentru consult. Intrebat daca Voicu ar putea ajunge din nou la spital din cauza stresului, Bogdan Popescu a spus ca orice bolnav cu o boala cronica „are risc sa faca un nou episod de exacerbare”.

UPDATE 11.36: Catalin Voicu a fost externat vineri dimineata. Catalin Voicu a fost externat, vineri, cu acordul medicilor, de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Comisia medicala a stabilit ca acesta are o boala cardiovasculara cronica si este stabil, urmand sa primeasca o schema de tratament pe care sa o urmeze acasa, a declarat, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar de Urgenta, Bogdan Popescu. Acesta a spus ca senatorul PSD a fost supus la o serie de teste ”de toleranta la efort” insa analizele medicale au relevat ca nu mai necesita spitalizarea.

————-

Medicii au terminat analizele lui Catalin Voicu. Senatorul urmeaza sa fie externat, transmite Realitatea Tv.

Vom reveni cu amanunte

 

0 comentariu

alandala portocala 18-05-2010 - 07:45

in calitate de lider responsabil , il invit pe domnul Crin Antonescu sa propuna solutii viabile … sau mai bine sa se impuste pentru felul in care impreuna cu distinsul domn Tariceanu au subminat economia nationala in timpul guvernatii in care „Economia duduia”…acum se vad adevaratele gauri …iar PDL-ul trebuie sa le acopere…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult