Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Câţi bani are ascunşi Radu Mazăre în Israel

Câţi bani are ascunşi Radu Mazăre în Israel

scris de D.P.
3 afisari

Inspectorii de integritate au identificat în Israel un cont pe numele fostului primar al Constanței, Radu Mazăre, în care se află aproape 780.000 de euro.
mazare_-_radu_mazareAgenția Națională de Integritate a a anunțat, într-un comunicat, că a solicitat Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Constanța verificărilor privind diferența dintre averea dobândită și veniturile realizate de Radu Mazăre.

Contul, care conține 779.057 de euro, a fost deschis la o unitate bancară din Israel, sucursala Netanya. În acest cont au fost făcute mai multe depozite care nu au fost menționate în declarațiile de avere ale lui Radu Mazăre.

Această sumă a fost identificată în același dosar în care Agenția Națională de Integritate a solicitat, la data de 23 iunie 2015, Comisiei de cercetare a averilor de pe lângă C.A. Constanța, începerea acțiunii de control cu privire la o diferență nejustificată, în cuantum de 137.570 Euro și 143.818 Lei, între averea dobândită şi veniturile realizate în perioada exercitării mandatelor de primar (iunie 2008 – mai 2015) de către Radu Mazăre, se arată în comunicatul ANI.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult