Acasa Top SecretArmata Cazul Ciorogârla: Au mai fost găsite 15 arme

Cazul Ciorogârla: Au mai fost găsite 15 arme

scris de B.C.R
3 afisari

Cincisprezece arme – cinci mitraliere AKM şi zece pistoale- furate de la UM Ciorogârla în decembrie 2009 au fost găsite la casa bunicilor interlopului Eugen Preda.

arme ciorogarla„Urmarea acţiunilor desfăşurate în dosarul penal privind sustragerea de armament din depozitul militar al unităţii militare 01916 de pe raza comunei Ciorogârla, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală au găsit alte 15 arme dintre cele sustrase de către membrii grupului infracţional organizat, respectiv cinci mitraliere AKM şi zece pistoale„, precizează DIICOT, într-un comunicat de joi, citat de Mediafax.

Armele au fost găsite în comuna Sălciile, jud. Ialomiţa, la locuinţa bunicilor inculpatului Preda Eugen.

4 comentarii

batranu i 10-02-2011 - 11:44

scopul a fost debarcarea lui croitoru care nu era de acord cu vechituri pt aviatia romana alelalte grade au fost marite si promovate in functii(g.tataru promovat,g oprea promovat,g stefan promovat.g ristea promovat)ce mai manarie pe fata iar alde preda dai cu maneaua fara numar sa fie si pt. base tot fara numar….scenarii teatru ieftin si circ gratuit dar in viata totul se plateste asa ca…..rabdareee….

Marius Bâtcă 10-02-2011 - 12:20

Specialiştii lu’ peşte prăjit de la DIICOT. Domnii/doamnele procurori care se ocupă de Criminalitate Organizată şi Terorism vorbesc despre „mitraliere AKM”. Omenii ăştia cică fac parte din structurile care trebuie să ne apere pe noi, simplii cetăţeni, dar ei habar nu au despre ce e vorba.
Oare de „pistol mitralieră” au auzit? Puteau măcar să-şi întrebe colegii poliţişti, că doar au lucrat împreună. Ca să nu mai zic că i-a ajutat mult şi SRI şi DGIA.
Probabil că, dacă o să găsească vreodată o grenadă, o să spună că au descoperit o bombă.

Poate aveau dreptate ăştia când le dedicau manele din închisoare

https://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/investigatii/ciorogarla-clanul-preda-dedica-colegilor-din-puscarie-manele-despre-procurori-3632.html

Diana 10-02-2011 - 22:02

Comuna Salciile Jud PRAHOVA nu Ialomita..peste tot numai Ialomita s’a scris nu e bine in Ialomita se afla comnua SALCIA nu Salciile, Salciile se afla in Prahova 😉

Kolosal 13-02-2011 - 15:34

Cei de la DIICOT nu sunt adevaratii specialisti. Daca nu ar fi ajutati de adevaratii specialisti din structuri, nu ar fi gasit nici o arma pana acum. Armata se poate lauda cu asemenea oameni adevarati, care lucreaza intr-un mod profesionist, atunci cand li se cere ajutorul.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult