Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cazul japonezei ucise. Şeful IPJ Ilfov, Emanuel Nica, eliberat din funcţie

Cazul japonezei ucise. Şeful IPJ Ilfov, Emanuel Nica, eliberat din funcţie

scris de Laurentiu Banches
0 afisari

Şeful Poliţiei Ilfov, Emanuel Nica, a fost eliberat din funcţie până la terminarea cercetărilor şi în prezent se află la dispoziţia Ministerului Afacerilor Internelor (MAI).

Cazul japonezei ucise. Şeful IPJ Ilfov eliberat din funcţie

Ministerului Afacerilor Internelor (MAI) a dispus eliberarea din funcție a șefului IJP Ilfov, Emanuel Marin Nica, la cinci luni de la uciderea studentei japoneze, Yurika Masuno. Potrivit Agerpres, Fostului șef al IJP Ilfov i se reproșează faptul că a gestionat defectuos ancheta în cazul crimei studentei japoneze și a permis ca autorul, Nicolae Vlad să fie lăsat în libertate deși era anchetat ca suspect și în alte cinci cazuri de omor.

Nicolae Vlad se află în arest prevenitv, fiind acuzat pentru omor calificat şi deosebit de grav, viol, violare de domiciliu şi tâlhărie.În seara de 15 august 2012, pe raza comunei Corbeanca, judeţul Ilfov, într-o zonă împădurită, în imediata apropiere a unui drum public (DN1), Vlad Nicolae a ucis-o pe studenta japoneză Yurika Masuno. Cauza morţii victimei fiind reprezentată de asfixia mecanică prin comprimare cervico-toracală.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult