Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cazul jurnalistei violate: Autorul a fost prins de Poliție

Cazul jurnalistei violate: Autorul a fost prins de Poliție

scris de Laurentiu Banches
6 afisari

Poliţiştii bucureşteni au reţinut ȋn seara de luni, 16 septembrie, în zona Universităţii Bioterra, un bărbat care este suspectat că a violat o jurnalistă în urmă cu o săptămână.

Cazul jurnalistei violate: Autorul a fost prins de Poliție

Secretara facultăţii a depus şi ea plângere că ar fi fost violată de acelaşi individ, pe care l-a recunoscut atunci când poliţia i-a pus faţă în faţă. Mai mult, oamenii legii au efectuat şi percheziţii la domiciliul individului, unde au găsit hainele cu care era îmbrăcat în ziua când a abuzat de jurnalista de la un post de radio, în apropiere de Lacul Floreasca.  Criminaliştii au realizat testul ADN şi acesta a ieşit pozitiv, de unde rezultă că principalul suspect este chiar autorul faptelor.

O jurnalistă de la postul de radio Europa FM a reclamat la 112, în urmă cu o săptămână, că a fost obligată de un individ să întreţină raporturi sexuale pe malul Lacului Floreasca. Victima a sunat la Poliţie la ora 17,00 şi a reclamat că în jurul orei 16,00, în timp ce se afla în zona Perla din cartierul Dorobanţi, a fost acostată de un bărbat necunoscut, care a obligat-o să meargă pe malul Lacului Floreasca. Acolo ar fi ameninţat-o cu un cuţit pentru a o determina să întreţină raporturi sexuale cu el. Anchetatorii au avut la dispoziţie şi imagini înregistrate de camerele de luat vederi din zonă.

2 comentarii

שׂפֿבּשׂפֿהּשׁ 17-09-2013 - 14:26

Numele jurnalistei este Gabriela de la Radio 21. A spus-o purtatoarea de cuvint a judecatoriei.

mircea 17-09-2013 - 14:59

pai bine maica ,ce noroc au si astea si pa da pomana si pa saturate,fitoasele aste nu sunt multumite ,ce mai vor si badiguarzi ca HAIN EALA si GHICA de la CSM platiti din banii nostri publici

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult