Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cazul Mădălina Manole. Propunere de arestare preventivă pentru cel care a vândut Furadanul

Cazul Mădălina Manole. Propunere de arestare preventivă pentru cel care a vândut Furadanul

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Tribunalul Bucureşti dezbate, luni, propunerea procurorilor Parchetului Capitalei de arestare preventivă a lui Cristian Urziceanu, cel care ar fi vândut Furadanul care, ulterior a ajuns la Mădălina Manole şi cu care artista s-a sinucis în 14 iulie. Arestarea lui Urziceanu s-a cerut în lipsa acestuia, bărbatul nefiind încă găsit, au declarat, luni, pentru Mediafax, surse judiciare. Potrivit aceloraşi surse, Urziceanu ar fi fost cel care a vândut furadanul preşedintelui fun-clubului Mădălinei Manole, substanţă care, ulterior, a ajuns la artistă.


Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” atestă faptul că artista s-a sinucis cu Furadan, un insecticid extrem de toxic. Acest document a fost depus la Parchetul Capitalei, care cercetează cazul. 

Surse judiciare au declarat, în 1 octombrie, pentru Mediafax, că odată cu depunerea acestui act doveditor, pot fi continuate cercetările doar în ceea ce-l priveşte pe cel care a vândut Furadanul, substanţa otrăvitoare cu care artista şi-a pus capăt zilelor. 

Potrivit sursei citate, persoana în cauză a fost identificată dar nu s-au putut întreprinde acţiuni de cercetare sau dispune alte măsuri procedurale în cazul ei în lipsa actului doveditor că Mădălina Manole a consumat Furadan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult