Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cazul taximetristului din Câmpulung Muscel. Şoferul a fost mai întai înjunghiat

Cazul taximetristului din Câmpulung Muscel. Şoferul a fost mai întai înjunghiat

scris de C.F.V.
2 afisari

Taximetristul din judeţul Argeş care a fost găsit mort, duminică, în portbagajul maşinii sale incendiate a fost înjunghiat de mai multe ori în ceafă, decesul fiind violent, provocat de „asfixie cu sânge”, au stabilit medicii legişti.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, „în urma necropsiei s-a concluzionat că moartea victimei a fost violentă, cauzată de asfixie cu sânge, în condiţiile în care victima avea mai multe plăgi înţepate la nivel cervical„. Conform sursei citate, în acest caz s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de omor, fără ca autorii crimei să fie însă prinşi.

Un taximetrist din Câmpulung Muscel a fost găsit mort, sâmbătă noapte, în portbagajul maşinii sale care era în flăcări, pe un câmp din judeţul Argeş, prima ipoteză a anchetatorilor fiind că bărbatul a fost ucis, iar cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat.

Cadavrul taximetristului a fost descoperit de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, chemaţi de localnici pentru a stinge incendiul care cuprinsese autoturismul Dacia Logan al taximetristului. Maşina era abandonată într-o zonă înzăpezită, cu puţine case, din cătunul Plăieşi, comuna Bughea de Jos, iar cadavrul bărbatului a fost găsit carbonizat în portbagajul maşinii, care era deschis.

Anchetatorii au stabilit că victima este un bărbat în vărstă de 60 de ani, Dumitru Gruianu, care locuia în comuna Bughea de Jos, iar prima ipoteză a anchetatorilor este că bărbatul a fost ucis, cadavrul aşezat în portbagaj, după care autoturismul a fost incendiat. Potrivit anchetatorilor, crima nu a fost comisă în scop de jaf, asupra victimei fiind găsite actele de identitate, suma de 80 de lei şi mai multe obiecte personale, ridicate de procurorii criminalişti care au preluat cazul.

Colegii bărbatului spun că victima lucra ca taximetrist doar pe timpul zilei, noaptea lucrând ca paznic la groapa de gunoi a localităţii. În zona Câmpulung Muscel au fost instituite filtre rutiere pentru prinderea autorilor crimei, surse judiciare afirmând că asasinatul ar fi fost comis de cel puţin trei persoane.

Drumarii care curăţau, duminică, strada din apropierea locului unde cadavrul unui taximetrist a fost găsit în portbagajul unei maşini care era incendiată au descoperit urme de sânge şi saci de plastic în zăpadă, surse judiciare afirmând că bărbatul a fost înjunghiat de şapte ori cu un cuţit. Surse judiciare afirmă că bărbatul a fost înjunghiat de şapte ori cu un cuţit, însă cauza exactă a decesului se va stabili în urma necropsiei.

La aproximativ 200 de metri de locul unde era maşina incendiată au fost găsite urme masive de sânge şi saci de plastic. Urme de sânge ar fi fost descoperite şi spre zona Voina, locul unde taximetristul ar fi făcut ultima cursă, situat la aproximativ 20 de kilometri de localitatea Bughea de Jos, unde bărbatul a fost găsit mort în maşina cuprinsă de flăcări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult