Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Cazul Voicu in presa internationala. Le Monde semnaleaza o premiera pentru justitia romana

Cazul Voicu in presa internationala. Le Monde semnaleaza o premiera pentru justitia romana

scris de Ziua Veche
8 afisari

 

Cotidianul francez Le Monde publica in editia de sambata un material despre cazul senatorului Catalin Voicu, “o premiera in Romania, tara faimoasa pentru gradul ridicat de coruptie”.


 

“Catalin Voicu este acuzat de DNA pentru trafic de influenta. In iunie-septembrie 2009, el a intervenit in fata mai multor magistrati si inalti oficiali ai politiei in favoarea a doi oameni de afaceri urmariti de justitie. Intalnirile secrete aveau loc intr-un salon retras al unui restaurant din centrul Bucurestilor”, transmite corespondentul Le Monde in Romania.

In cotidianul francez se mai mentioneaza ca senatorul a fost supravegheat, iar convorbirile sale au fost ascultate. “Un dosar bogat a fost transmis Parlamentului impreuna cu o cerere de ridicare a imunitatii sale parlamentare. Cateva zile mai tarziu, ziarele publicau continutul convorbirilor sale telefonice”, se arata in articol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult