Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ce cluburi din Bucureşti a mai închis Garda Financiară

Ce cluburi din Bucureşti a mai închis Garda Financiară

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Comisarii Gărzii Financiare au închis, în noaptea de miercuri spre joi, clubul El Grande Comandante, un club din Regie şi M’Ora de pe strada Paris.

Clubul El Grande Comandate - activitate suspendata pentru 3 luni de Garda Financiara (foto:afterhours.ro)

În comunicatul de presă al Gărzii Financiare, remis de mediafax, se precizează că în urma constatării încălcării obligativităţii legale de utilizare a caselor de marcat electronice fiscale şi a lipsei înregistrărilor obligatorii din documentele justificative contabile, comisarii au dispus aplicarea de amenzi contravenţionale, confiscări de sume în cuantum total de 35.925 lei şi suspendarea activităţii tuturor celor trei cluburi. În cazurile localelor El Grande Comandante din sectorul 2 din Bucureşti şi a clubului din Regie activitatea a fost suspendată pe o perioadă de trei luni pentru neutilizarea caselor de marcat.

În schimb, localul de pe strada Paris, M’Ora, care nu deţinea casă de marcat a fost închis pe termen nelimitat, până se va dota cu aparatul de marcat electronic fiscal prevăzut de lege. La începutul lunii noiembrie, şi cluburile bucureştene Bamboo şi Barletto (fostul Turabo Society) au fost închise pentru trei luni, după un control inopinat al Gărzii Financiare în care comisarii au constatat aceleaşi nereguli.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult