Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Gabi Oprea la bilanţul MAI

Ce mesaj i-a transmis Iohannis lui Gabi Oprea la bilanţul MAI

scris de M.A.B.
9 afisari

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la bilanţul MAI, că va pleda pentru condiţii salariale şi de muncă decente pentru angajaţii acestui sistem, arătând că înţelege constrângerile cu care se confruntă oamenii care servesc legea.

iohannis la bilantul maiIohannis a afirmat că participă pentru prima dată, în calitate de preşedinte al României, la bilanţul Ministerului de Interne, una din principalele instituţii cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale.

Şeful statului a arătat că această instituţie este, prin natura activităţii, prima interfaţă în relaţia dintre stat şi cetăţean. ”Cu toţii ne dorim o Românie sigură, în care relaţia dintre stat şi individ, să se bazeze pe respect reciproc, în care cetăţenii ştiu că drepturile le sunt respectate şi legea este aceeaşi pentru toţi”, a spus Iohannis.

”Înţeleg constrângerile cu care se confruntă oamenii care servesc legea. Voi pleda întotdeauna pentru condiţii salariale şi de muncă decente, şi pe măsura răspunderii”, a spus şeful statului.

Citeşte aici discursul lui Klaus Iohannis la bilanțul activităţii Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2014

La bilantul MAI au participat Președintele României, Klaus Iohannis, Primul-ministru Victor Ponta, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kövesi, ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, ministrul Transporturilor, Ioan Rus, ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, directorul Serviciului Român de Informații, Eduard Hellvig, procurorul șef adjunct al Direcției de investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, Elena Georgiana Hosu, precum și alți reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii publice și securității naționale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult