Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ce salarii au cei mai tari poliţişti din România

Ce salarii au cei mai tari poliţişti din România

scris de Doru Dragomir
9 afisari

Politistii au fost dintotdeauna o categorie extrem de contestata, chiar daca prezenta lor este mai mult decat necesara. Dintotdeauna, cei care s-au ocupat cu aplicarea legii au fost extrem de blamati, poate pe nedrept de multe ori.

Dar nu acesta este lucrul important aici. Econtext realizeaza un nou top al salariilor. De data aceasta este vorba despre politisti. Mai exact, despre liderii acestora. Pe scurt: ce salarii au cei mai tari politisti din Romania, adica sefii inspectoratelor judetene de politie. Cu alte cuvinte, sefii sectiilor de politie din fiecare judet din tara. Dupa cum spuneam, va prezentam salariile cu care sunt platiti politistii sefi din fiecare judet al tarii, ofiterii care conduc inspectoratele judetene de politie. In prezent, cativa din acestia au fost schimbati din aceasta functie, sefia fiind o stare extrem de fragila.

Dar sa trecem la partea financiara. In total, sunt 41 de politisti (sefii tuturor sectiilor judetene de politie). Din acestia, patru nu si-au publicat salariile (Nicolae Cabulea, seful inspectoratului de Politie din Alba, Nicolae Dumitru, seful inspectoratului de Politie din Arges, Valentin Burlacu, seful Politiei Constanta si Ion Voicu, seful Politiei Olt). Probabil ca sunt „strict secrete”! La nivel national, media salariala este de 5.949 lei pe luna.

Cel mai bine platit politist sef este Ion Stoica, cel care conduce Politia Valcea. El primeste 9.149 lei pe luna. Pe locul doi se situeaza Ioan Scripniciuc, seful Politiei Iasi. Acesta incaseaza lunar 7.460 lei. Dar iata cu cat sunt platiti politistii sefi din toate judetele Romaniei:

2 comentarii

digital 21-02-2012 - 12:07

nu i-ați luat destul în carici,pe ăștia?
trebuia să mai reveniți cu ceva că v-a comandat șeful suprem,că nu sunt destul băgați în kkt,sau mai trebuie afundați,sau l-or fi prins cu gheața de la wisky între dinți…?!
mari lepre mai puteți fi…..
poate ne dai și ștatul tău în format pdf….

ansar al islam 24-02-2012 - 03:35

mult nene, si pentru ce? sa chis in freza de handimen.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult