Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ceauşescu confirmat de ADN-ul prelevat

Ceauşescu confirmat de ADN-ul prelevat

scris de Ziua Veche
5 afisari

.Potrivit unor surse medicale, testele ADN efectuate de Institutul de Medicină Legală Mina Minovici demonstrează că soţii Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost îngropaţi în cimitirul Ghencea civil, informează stirileprotv.ro.


Analizele au fost făcute la cererea lui Valentin Ceausescu, fiul cel mare al fostului dictator. Anul acesta, pe 21 iulie, specialiştii au prelevat probe din mormintele în care se bănuia că ar fi Nicolae şi Elena Ceausescu. Cteşte mai mult.

0 comentariu

david 27-05-2010 - 17:01

Malaimare, un actor de duzina, de care sint prin toate orasele tarii dar care nu au stiut sa dea asa de bine din coate cum a stiut acest individ ca sa iasa in evidenta, isi arata adevaratul caracter. Dai omului functie ca sa vezi cit de magar este! Un mizerabil! Pacat ca e botosanean, face judetul de ris.

Liviu 27-05-2010 - 22:06

Mesajul lui Mihai Malaimare, asa de dur cum este el scris, s-ar aplica la ABSOLUT TOATE PARTIDELE ! Sau mai bine spus mesajul este pentru noi toti romanii !!!

Raspunsurile „diplomatice” ale celor atacati ar trebui privite ca pe niste confirmari ale veridicitatii celor scrise de actor !

Bianca 28-05-2010 - 05:52

Vosganian a fost un modest merceolog la fabrica de bere Rahova. A fost singura lui experienta in economia reala, in rest este mai mult scriitor si poet, individualist, egoist si narcisist. Cit despre PNL? Atita timp cit Stroe si Balasescu isi vor imparti conducerea SG …..PNL va reveni la statutul de partid balama.

Kundy 28-05-2010 - 05:58

Adevaratul lider al PNL este Vlad Moisescu. Acesta si-a pus oameni in conducerea tuturor departamentelor si este singurul finantator al PNL. Nu misca nimic in partid fara stirea si aprobarea lui. Am un material ff interesant despre el. Pe locul 2 este Ioana Costescu, care matura pe jos cu Stroe, Vosganian & CO.

M_D_L 28-05-2010 - 06:00

N-ai vazut cum se stramba si isi da ochii peste cap cand este la televizor, de parca ar fi muiere ?
Tot asa este si Valeriu Stoica, care sta ore in sir in fata oglinzii, admirandu-se, si se pare ca si „papusica” Crin Antonescu, care se fardeaza excesiv.

Victor 28-05-2010 - 06:00

Cea care constant a dat pe surse ce se intimpla este Brindusa, care si acum este bine merci. ca o felina brenda cade mereu in picioare. bravo !

M_D_L 28-05-2010 - 06:10

Care a inceput sa se strambe la televizor la fel ca Vosganian. In cazul lui este scuzabil, ca urmeaza un tratament de intinerire, cu nevasta noua, copil nou, spancenele vopsite, ….

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult